Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:37 16.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Подигравка!нови  
Автор FUN-GSM (търсещ)
Публикувано05.11.03 13:12

Току що получих смс от 123 че цената на смс до чужбина става 18ст без ддс!!!!хахаха ето тва вече е върха и след около две седмици мисля да си прекратя договора! писна ми от тези глобулци......та нестига че не пуснаха фрее смс ами и вдигат цената на смс!!!Просто нямам думи.....ми те утре могат да пуснат едно смс-че от днес говорите на 60ст! или пък таксата става 18лв!

Тема Re: Подигравка!нови [re: FUN-GSM]  
Автор Mapи ()
Публикувано05.11.03 14:52

Ааааааааааааа, и аз го получих, само че цената е станала такава от 25.10а на мен ми пратиха смс-а вчера.

АвторPeterPan (Нерегистриран)
Публикувано05.11.03 15:15

Странно, че за B-Connect цената остава 15ст(без ДДС). Потвърдиха ми го и от 1331.
Така излиза, че абонатите ще плащат по-скъпо за да пишат СМС към чужбина. Странно.

Тема Re: Подигравка!нови [re: PeterPan]  
Автор FUN-GSM (търсещ)
Публикувано05.11.03 15:36

Брато в глобул странни неща няма!!!!!!
МЕНЕ ВЕЧЕ МИ ПИСНА!!!!!
МЪЛЧАХ МЪЛЧАХ АМА.....КРАЙ
мене ми писна като абонат на тъпата основна програма да ме потъпкват!
1. Да плащам за 123 - 24ст-никъде в света няма такова нещо!
2. Никакви преференции..........никакви бонуси нищо.........
може ли да ми искат след като съм плащал 1 година без да ми е спиран тел 200лв за роуминг??а мтел след 6-ия месец да имат роуминг фрее и кредитен лимит 200лв!!!нямам думи
3. Лъжат хората с тоя смс и станаха смешни вече......
Аз реших вече.....незнам за вас.....

забравих да питам тези 2х14лв които ми взеха с първата фактура нали са за погасяване на последната такса - която мойе и да не плащам....понеже мисля да си спра договора месец преди да е свършил....дали ще стане без да давам пари да си прекратя договора месец по рано...?

Редактирано от FUN-GSM на 05.11.03 15:41.

АвторMyk (Нерегистриран)
Публикувано05.11.03 17:10

Ако е като при Мтел би трябвало като си подадеш заявка предварително за спиране на телефона от датата на излизането на фактурата, в последната сметка да не ти е включена такса. Но казва ли ти някой...

Автор cluster_bg (m@ni@c)
Публикувано05.11.03 17:14

Ама те затова ли толкова старателно са скрили цените на повечето услуги, които предлагат от сайта си?

АвторPeterPan (Нерегистриран)
Публикувано05.11.03 17:30

Но какво ще откриеш от другата страна?
Имам познати преминали Мтел->ГлоБул и ГлоБул->Мтел
И в двата случая съжаляват, защото са открили нови недостатъци.
Най-очебийният в твоят случай ще е тарифата 0.76 лв/мин към ГлоБул, Мобиком и БТК при такса 18 лв.

Перфектно се допълват двата оператора във всяко отношение. Даже напоследък като пътувам доста често ми се случва точно където Мтел нямат обхват ГлоБул да имат (обратното е нормално )

А ако останеш и си плащал редовно през годината ще получаваш отстъпка 5%

В никакъв случай не искам да ти повлиявам на решението.
И аз много съм им се назлобил напоследък, но още ми държи омразата към Мтел.

Лелеее, като се видях как съм оплюл конкуренцията, сега Господ (или Чечо, де) да ми е на помощ за реакциите

Тема Корекциянови [re: FUN-GSM]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано05.11.03 19:01

МТел пуска роуминга без "капаро" и 200 лв кредит на 3-ия месец, не на 6-ия

Тема Re: Подигравка!нови [re: PeterPan]  
Автор chechoМодератор (клюкар)
Публикувано05.11.03 19:29

За изказването относно сигнала по пътищата - с всичките си ръце се подписвам, че си прав! Най-яркият пример, но в никакъв случай не единствен за това е магистралата от Варна до Нови Пазар - само този, който е ходил в последния месец с телефони на двата оператора в ръка, знае какво имам предвид! Приятно впечатление прави и отличното покритие по проходите от Северна до Южна България - конкретно в момента говоря за пътя от Габрово до Казанлък - в най-прекия смисъл на думата, GloBul там са без конкуренция !!!

А относно добавката, с която казваш, че е нормално на пътя GloBul да няма сигнал, а МТел да има, няма да се съглася. Не е нормално и то никак за оператор с претенции.

Редактирано от checho на 05.11.03 19:31.

Тема Re: Корекциянови [re: Cтepн™]  
Автор FUN-GSM (търсещ)
Публикувано05.11.03 22:41

емииииии......кво да ти кажа човече......пак нямам думи... ама така ще е като даваме лиценз на.......вие си знаете....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.