|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Indetifikaciq na kletka????   |  |  | Автор | deepdiver (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.04.03 10:09 |  |  | 

Wijdal sam w Italiy,telefonite da pokazwat ot koq kletka se obslujwaj w momenta ili po to4no w koi grad si.Ima li operator w Bg koito da podyrja uslugata?Az sam s Nokia 5210 i ne mi izpiswa ni6to:( Imam edna opciq"Cell info display" tq mi e aktiwirana i ...pak dyrwo.....Nqkoi ako e swetnat da kajee

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Indetifikaciq na kletka????  [re: deepdiver] |  |  | Автор | Sev () |  | Публикувано | 14.04.03 11:37 |  |  | 

i az sam go vijdal v 4ujbina
 pokazva kletkata, koqto se izpolzva, ama tuk go nqma

|  |  |  
             |  |  | 

Преди време Мтел я бяха пуснали тази услуга. Сега доколкото знам нито един от двата оператора не я предлага.

Cigars are bad for you. Don't try 'em at home !!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Indetifikaciq na kletka????  [re: deepdiver] |  |  | Автор | nekoi si (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.04.03 16:19 |  |  | 

kachi si Net Monitor na telefona

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Имаше такова нещо  [re: Ceдмия] |  |  | Автор | Sev () |  | Публикувано | 14.04.03 17:06 |  |  | 

i az sam vidjdal, no be6e predi 4 godini nqkade

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Имаше такова нещо  [re: Ceдмия] |  |  | Автор | Чo :) (усмихнат) |  | Публикувано | 15.04.03 00:04 |  |  | 

Индикацията се предаваше по 345 канал на Cell Broadcast.
 Но го спряха, защото използваше 1/8 от капацитета на клетката.
 По нататък, когато се увеличи капацитета и нарасне конкуренцията, може и да го пуснат
  с времето (40), realtime спортни резултати и куп други   

Усмихни се … Животът е Хубав Редактирано от Чo :) на 15.04.03 00:10. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Indetifikaciq na kletka????
[re: nekoi si] |  |  | Автор | Чo :) (усмихнат) |  | Публикувано | 15.04.03 00:08 |  |  | 

И ще вижда номера на клеката!

От друга страна ... поне ще се ориентира в/около кой по-глоям град е в България

Усмихни се … Животът е Хубав 

|  |  |  
             | 

| Тема |  hubavo e ako....  [re: Чo :)] |  |  | Автор | nekoi si (Нерегистриран) |  | Публикувано | 15.04.03 19:25 |  |  | 

imeto na kletkata savpada s naselenoto miasto.

|  |  |  
             |  |  | 

Da, shtoto sluchayno moje da ne znaesh v koy grad si 4e da go vidish na display-a si...Izlishni gluposti spored men...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: hubavo e ako....  [re: nekoi si] |  |  | Автор | Чo :) (усмихнат) |  | Публикувано | 15.04.03 23:15 |  |  | 

То и така си беше, изписваше си място около клетката като заведение, сграда или нещо по-известно. Примерно: "Айсберг" (в студенски град)

Усмихни се … Животът е Хубав 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |