|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Много тъпо!
|
|
Автор |
lNS (known user) |
Публикувано | 07.03.03 01:15 |
|
Абе вече за втори месец когато наближа кредитния си лимит, и то 7-8 лв преди да го достигна (а той е 40 лв) ми пращат СМС, че наближавам лимита си, но ми го пращат в... 4 часа през ноща!!! Как може такова нещо бе глобул... вземете се в ръце... по принцип по това време хората спят 
| |
Тема
|
Re: Много тъпо!
[re: lNS]
|
|
Автор | someone (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.03 07:13 |
|
Вземи си B-connect
Never send words, when you can send a bullet!
| |
|
Системата генерира автоматично тези съобщения. Предполагам, че нон-стоп се следят лимитите в нея и когато някой го доближи - сигнализира. Надявам се не си представяш, че някой от ГлоБул виси през нощта като таласъм само за да праща съобщения до абонати, превишили лимита си.
Ако лимита ти е нисък, а имаш много изходящи обаждания, вдигни го чрез депозит. Или ... ако не говориш много ... B-connect наистина е решение ...
можем и да не копам ...
| |
|
а много интересно как въпросния човек се доближава до лимита си, при положение че спи в тоя момент :-)))
Coming Back To Life (by Pink Floyd :-)
| |
|
Хайде отговори си сам на тоя въпрос ...
Ако не успееш, аз ще ти go разясня след това ... но първо опитай сам ... 
можем и да не копам ...
| |
Тема
|
Re: хихи
[re: Apмeнckи@пoп]
|
|
Автор | ЧAT (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.03 16:18 |
|
Аз съм абонат на ЧАТ ЛИ СИ! До този момент не съм получавал подобни СМСи. Предупреждават ме само, когато набирам номер и съм паднал под 5 лв. Което СЪЩО Е ДОСАДНО!
| |
|
Абе аз съм си направил сметката каква карта ще ползвам и щом се доближавам до кредитния си лимит значи имам достатъчно (та даже и повече от достатъчно) изходящи обаждания и затова си мисля че умните съвети да си взема б-конект не са уместни! Това, че ме предупреждават, че достигам лимита си не е лошо (даже напротив), но нека конфигурират така системите си, че да ми ги пращат през деня, защото не е приятно да те събуди смс от глобул в 4 през ноща. Надявам се не си представяш, че това е невъзможно.
| |
Тема
|
Re: Много тъпо!
|
|
Автор | pi4_s_caisi (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.03.03 18:29 |
|
ами к'во го мислиш още? дето ще си взимаш B-Connect има и по-тъпо решение на проблема....Спирай си нощем телефона...  ...мдааа определено помага!...особено пък ако си на М-Тел...абе до някъде съм доволен че засега не може да се пращат СМС-и към Глобул отвсякъде от интернет ...като знам колко познати ми имат зъб...малиииии :-))))
| |
|
Абе цайсатко, това твое решение на проблема ми хич не ми допада , иначе за смс-ите от интернет съм абсолютно съгласен с теб 
| |
Тема
|
Много тъпи приятели!
|
|
Автор | M-тeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.03.03 21:40 |
|
".....иначе за смс-ите от интернет съм абсолютно съгласен с теб."
Според мен проблемите ви не са в "смс-ите от интернет", а от средата с която общувате! Защо аз съм много доволен, че получавам и пращам от интернет стотици СМС-и по празници или по работа, без да има заплашителни, вулгарни, нощни или подобни простотии?
Осмислете прослойката, в която се намирате! Това при добро желание е преходна неприятност! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|