Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:18 07.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема ГЛОБУЛ са много добри за .... деца!нови  
АвторMM (Нерегистриран)
Публикувано12.12.02 20:08

Радвам се, че напредват - за да има конкуренция, но все още са далече от хората с интензивен бизнес. За ученици, инвалиди и хора без особено чести пътувания ги бива, за това и цените им трябва да са драстично по-ниски от М-тел. Несериозно е да разчиташ на ГЛОБУЛ при интензивни разговори и пътувания в цялата страна. Дори и група да сформираш, кого ще включиш в нея - всички РАБОТЕЩИ са с М-тел карти. Не е все едно дали говориш на 10 ст. или на 39 ст., по 1/2 до 1 час на ден.
Успешно и бързо развитие!!!

Тема Re: ГЛОБУЛ са много добри за .... деца!нови [re: MM]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано12.12.02 22:30

Не съм съгласен с това, което казваш.
За момента най-сериозния оператор не е нито Глобул с [url=http://globul.bg/coverage]"малкото" покритие[/url], нито на Мтел с уж голямото, а Мобиком.

Помислете си защо планинските спасителни служби са с мобифони.
Факт, който е прекалено красноречив за това, колко може да се разчита на GSM операторите (които имат покритие на планината).

АвторApмeнckия пoп (Нерегистриран)
Публикувано12.12.02 22:56

"Дори и група да сформираш, кого ще включиш в нея - всички РАБОТЕЩИ са с М-тел карти."

Ако успееш да разясниш как трябва да го разбираме това изречение, много ще се радвам. По специално втората му част: "всички РАБОТЕЩИ са с М-тел карти." Кои са тия всички работещи, които се подвизават с Мтел карти, че нещо не мога да се сетя?

Тема Re: ГЛОБУЛ са много добри за .... деца!нови [re: Apмeнckия пoп]  
АвторMM (Нерегистриран)
Публикувано12.12.02 23:08

Без да обидя някого, но всичките ми бизнеспартньори /управители на фирми/ са с М-тел карти - от около 2000 телефона с които контактувам само 7 броя са на ГЛОБУЛ и 10-на на МОБИКОМ! Може да е само при мен .....едвали!

Тема Re: ГЛОБУЛ са много добри за .... деца!нови [re: checho]  
АвторMM (Нерегистриран)
Публикувано12.12.02 23:15

Съвършено прав си за МОБИКОМ - като качество и цена на услугата са ненадминати, но пустите "аналогови тухли" как да ги носиш при наличието на "свръх модерните технологии"?

Авторlvancho (Нерегистриран)
Публикувано12.12.02 23:53

Виж к`во пич- дано не ти се налага , но ако трябва да звъниш в полицията , ще е нужно да набереш 098...

Тема Защо, не разбирам?нови [re: lvancho]  
АвторMM (Нерегистриран)
Публикувано13.12.02 00:01

Защо? До колкото знам, става без код - просто 166 от всеки телефон и това е безплатно! В интерес на истината, не ми се е налагало, дано и на теб не се случва.

Публикувано13.12.02 01:24

Е, аз също съм от "работещите" и имам ГлоБул карта. Имам и Мтелска, но в скоро време възнамерявам да прекратя договора с Мтел, защото 2 карти просто не ми трябват, а щом мога да избирам, предвид и на вече придобитите впечатления, предпочитам ГлоБул. Но да не давам пример със себе си. Да видим фактите. От кога са Мтел на пазара? От 1996 г., ако не се лъжа (моля, поправете ме ако греша). От кога са ГлоБул? От 2001 г. Ами много ясно, че Мтел ще има повече абонати, ако при казаното дотук броя на абонатите изобщо има някакво значение. По добре ще е ако сравняваме 2-та оператора, да сравняваме темповете им на развитие и качеството на услугите, по специално баланса цена-качество. Няма да се впускам в подробности, в тези клубове маса приказки сме изприказвали по този въпрос. Съгласен съм за едно - ГлоБул засега е ориентиран към масовите потребители (наричани от тебе "деца"). И предлагат по-евтина услуга със, смея да твърдя, в много отношения по-добро качество. Ако щеш ми вярвай, една година вече съм абонат на ГлоБул, досега не е имало случай да не успея да набера от раз, като имаш предвид, че не ползвам някакви супер скъпи и лъскави апарати. Бях със Siemens S35, но го откраднаха и сега съм със Samsung R210. А колкото до т.нар "бизнес абонати" - истинските бизнесмени мило и драго ще дадат да свалят разходите си за телефония. Понеже спомена групите, да се позабавляваме с малко аритметика - поинтересувай се как точно стои този въпрос при ГлоБул и как при Мтел, сметни някакво количество изговорено време по 2-те тарифи, прибави и таксите на 2-та оператора и тогава пак ще си говорим.
Хайде със здраве

Тема Re: ГЛОБУЛ са много добри за .... деца!нови [re: Apмeнckия пoп]  
АвторMM (Нерегистриран)
Публикувано13.12.02 02:01

Действително две карти е добър вариант, с неудобството да носиш два телефона. Виж защо е от значение броя на абонатите на даден оператор: В момента повечето "дейни хора" са на М-тел /спор няма/ - това са потенциалните ти клиенти и контрагенти /нали така/, да но М-тел умишлено държат по-високи цени към другите оператори /неудобсво за потребителя/, с което те принуждават за да си "удобен" за партньорите си - да си с М-тел карта. А при реализиране на сделка /или вербуване на клиент/ в повечето случаи се налага по-дълъг и убедителен разговор - трябва да сте си взаимно в най-добра комбинация на телефоните за да ти излиза евтино. Таксите не ги гледай, че при Глобул са по-ниски, те са нищожна част от общата сметка - изгодата при разговорите е от значение при "сериозно експлоатиран" телефон.
Не е без значение и да се съобразяваш с това - ти да си "изгоден" за търсещият те - като не те потърси теб /ако има друг избор/ - нямаш приходи.
Така мисля за момента и го споделям с вас, не че искам да ви засегна или да ви агитирам, но както и да го пресмятам......ами "групата" от 700 човека, както сме обединили няколко фирми и клиентите ни .....не че не искам да ми е още по-евтино, но за сега просто няма алтернатива!!!
Виж, при децата е друг въпрос - ниски такси и по-малко разговори - за това казвам, че е изгоден за тях ГЛОБУЛ.

Публикувано13.12.02 11:28

Абе не се сърди, но не съм съгласен. Ето защо - когато предстоят или се провеждат бизнес-преговори, в общия случай очакванията са, че от успешна сделка ще дойдат сериозни приходи. В такава ситуация последното, за което ще мисля, е контрагента ми на кой оператор е абонат. Звъня му и толкова. Те приходите при успешна сделка неколкократно ще ми покрият телефонните разходи. А ако някой си подбира бизнес-партньорите само по това колко ще му струват телефонните разговори с тях, то този някой е всичко друго, но не и бизнесмен. По тази логика изобщо не трябва да се работи с чужбина, щото телефоните със странство са майка си и баща си. Не е ли така?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.