| 

| Тема |  Някой ще ми обясни ли? |  |  | Автор | fan (познат) |  | Публикувано | 08.11.02 19:10 |  | 
           | 

Как мога да си пусна sms репорта на Alcatel OT310?

Кой не му аресва да си оди

| 
|  | 

| 

| Тема |  Re: Някой ще ми обясни ли?  [re: fan] |  |  | Автор | Kiko (Нерегистриран) |  | Публикувано | 08.11.02 20:16 |  | 
           | 

и аз се присъединявам към това питане...
 по принцип процедурата е ясна- Menu>Messages>Parameters>Receipt и Ok,но когато го активирам отново не получавам никакво потвърждение за получен sms...възможно ли е причината да е в ГлоБул?ако е така,защо Samsung с глобулска карта получава report,а Alcatel не?

| 
|  | 

| 

| Тема |  Re: Някой ще ми обясни ли?  [re: Kiko] |  |  | Автор | fan (познат) |  | Публикувано | 08.11.02 20:56 |  | 
           | 

некой нема ли да каже?

| 
|  | 

| 

| Тема |  Re: Някой ще ми обясни ли?  [re: Kiko] |  |  | Автор | BP (Нерегистриран) |  | Публикувано | 09.11.02 08:32 |  | 
           | 

sus S35 sum i nyamam nikakvi problemi s report-a! dori sum poluchaval nyakolko dni sled prashtane na sms /togava sa si vklyuchili telefona/, inache idvat na sekundata. taka che ostava problema da e v tvoya aparat

| 
|  | 

| 

| Тема |  Re: Някой ще ми обясни ли?  [re: BP] |  |  | Автор | fan (познат) |  | Публикувано | 09.11.02 22:37 |  | 
           | 

ееее сигурно

| 
|  | 

| 

| Тема |  Re: Някой ще ми обясни ли?  [re: fan] |  |  | Автор | KKP (??) |  | Публикувано | 09.11.02 23:31 |  | 
           | 

Pri OT 310 nqma takova jivotno kato sms report.

| 
|  | 

| 

| Тема |  Re: Някой ще ми обясни ли?  [re: KKP] |  |  | Автор | Kiko (Нерегистриран) |  | Публикувано | 10.11.02 12:13 |  | 
           | 

тогава за какво служат,според теб,опциите,които описах по-горе??

| 
|  | 

| 

| Тема |  Re: Някой ще ми обясни ли?  [re: Kiko] |  |  | Автор | lvancho (Нерегистриран) |  | Публикувано | 10.11.02 17:02 |  | 
           | 

ALCATEL 310 не разполага с такава опция. По принцип книжката , която придружава телефона е за 310/311.Така че просто си в грешка мой човек

| 
|  | 

| 

| Тема |  Re: Някой ще ми обясни ли?  [re: lvancho] |  |  | Автор | fan (познат) |  | Публикувано | 10.11.02 23:39 |  | 
           | 

А некой ще ми обясни ли защо го има в менюто на телефона
  като не разполага с такава опция? 

| 
|  | 

| 

| Тема |  Re: Някой ще ми обясни ли?  [re: fan] |  |  | Автор | fellows5 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.11.02 14:07 |  | 
           | 

za da polu4i6 reporta, probvaj slednoto:
 Purviqt znak na SMS-a triabva da e ydivitelen znak (!), i ne se zanimavaj s meniutata v telefona. Pri pove4eto modeli GSM - i tova raboti bezproblemno!
 Uspeh!

| 
|  |