Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 08.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Germanos си спазват гаранцията!нови  
Автор bst (~!~)
Публикувано20.10.02 19:17

В духа на последните постинги искам да отбележа ощте един случай.
Купен телефон от Germanos Ериксон R320S мусе скапа нещо след 2 месеца и отказа да намира мрежата, занесох го и след седмица ми го върнаха и казаха че ремонта е бил за 70 лв., дадоха ми и нов номер на платката или нещо такова. Пред това време ползвах оборотен.

В 99% от случайте проблема е ПРЕДМОНИТОРЕН bst

Тема Re: Germanos си спазват гаранцията!нови [re: bst]  
Автор Sahib (BOGA)
Публикувано20.10.02 19:37

Bravo na Germanos
P.S.: Skapalo mu se e kraino stapalo (nai-slabata 4ast na Ericsson, koiato mnogo lesno se opravia [s novo] oba4e po4ti ne spira da izgaria) i vuv vseki po normalen magazin 6te ti poiskat ne pove4e ot 40 lv. A ako ne spre da izgaria te sa zaduljeni da ti smeniat tel (pone taka triabva da bude)

Автор Dreamer (TechBG.com)
Публикувано20.10.02 19:44

Може би ще е интересно да споделя и моят опит. Баща ми има Ericsson A2628s, който на 11-тия месец започна да полудява отвсякъде. Отидохме в Глобул и там ни пратиха в официалния им сервиз - Омнител. От там казаха да изчакаме 1 седмица (докато го пратят до София и го върнат). За съжаление хората не ти дават да ползваш оборотен апарат докато ти го оправят. Както и да е. След седмица казаха, че проблема е в EEPROM-а и няма как да бъде оправен и затова апарата ще бъде заменен с нов. Лошото е, че трябваше да чакаме още 2 седмици, защото нямаха на склад такива апарати... и пак никой не се сети да ни даде оборотен телефон. Все пак тази седмица дадоха нов апарат и беше наистина нов, което си личеше и по новата версия на софтуера и т.н. :)

- Dreamer

Тема Re: Germanos си спазват гаранцията!нови [re: Sahib]  
Публикувано20.10.02 19:45

Крайно стъпало за R320S струва около 35 лева. На брат ми му се развали същия телефон и за тази цена го сменихме (включваше и труда). Е, не в Germanos...

- Dreamer

Тема Emi ako ne si poiska6 ...нови [re: Dreamer]  
Автор Sahib (BOGA)
Публикувано20.10.02 19:52

... niama koi da ti dade !!!
Normalno e.

Тема Re: Emi ako ne si poiska6 ...нови [re: Sahib]  
Публикувано20.10.02 19:59

Има: Germanos.

- Dreamer

АвторAндpo (Нерегистриран)
Публикувано20.10.02 20:02

Аз далеч не съм толкова ентусиазиран от Germanos. През април си купих Сименс от тях и още при първото зареждане се оказа, че процеса на зареждане не завършва. Занесох го в магазина им на Графа, 3 дни след купуването му, откадето го приеха за ремонт. След 3-ия ден им поисках оборотен телефон, но ми казаха, че нямали в момента. След 10 дни ми го върнаха. Оказало се че зарядното било развалено, а гарнцията не покрива подмяната на зарядно, все едно аз съм виновен че са ми го продали развалено. Така или иначе си купих ново зарядно! А от друга страна колко ли време трае някакъв нормален ремонт, ако тестването на з.у. отнема 10 дни

Тема Re: Emi ako ne si poiska6 ...нови [re: Dreamer]  
Автор UMTS ()
Публикувано20.10.02 22:01

В Германос-ЦУМ дадохме ериксон за поправка и ни казаха, че не се дават оборотни телефони, 1 седмица го меткаха

Тема Re: Germanos си спазват гаранцията!нови [re: Sahib]  
Автор bst (~!~)
Публикувано20.10.02 22:10

Да не останахте с впечатление че сам платил 70 лв.
ремонта си беше безплатен.

В 99% от случайте проблема е ПРЕДМОНИТОРЕН bst

Автор Жпpнчo (парий)
Публикувано21.10.02 08:56

и на мен ми смениха Ериксона 320 с нов, но се учудвам как са ти дали оборотен?????

политиката им е да дават оборотен тел, само ако твоят е над 300 лв............ щото инак взимали оборотните и не се връщали за своите..........поне на мен така ми казаха

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.