Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:19 08.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Globul and WAPнови  
АвторThiodor (Нерегистриран)
Публикувано29.10.02 18:18

Does anyone know if Globul have WAP services and if not when will be availble?
Thanks

Тема Re: Globul and WAPнови [re: Thiodor]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано29.10.02 20:21

The personnel in the Varna office promised that it will be available by the end of December.
It is not likely to be enabled for B-Connect and Chat li si? users, though!

Тема Re: Globul and WAPнови [re: Thiodor]  
Автор KKP (??)
Публикувано30.10.02 00:49

available а не availble
Аз не разбирам много английски, но даже аз видях тази грешка... какво искаш да постигнеш като го пишеш на eng.? Да се изтакнеш или...?
Да не говорим че и граматически не е издържано...

Тема Re: Globul and WAPнови [re: checho]  
Автор mojo-jojo (човекът)
Публикувано30.10.02 13:12

enabled?

Тема Re: Globul and WAPнови [re: KKP]  
Авторthiodor (Нерегистриран)
Публикувано30.10.02 13:48

1o.znam da pisha bulgarcki ama ne znam kak da se pishe pravilno c latinitsa zastoto az ne sym bulgaren.
2o ne mi govori za moi angliskhi zastoto niama da isleze dobre.
3o pone az moga da pisha i da tseta dobre angliskhi ot razlika na 80% na naselenieto vi.
4o mai vie bulgari ne obitsate tsouzdi ezitsi.CAMO na bulgarcki be.niama angliski niama frenski niama nistho drugo.
Ciao i isviniavai tse popitah za WAP.
ako znaete kakvo e tova.....................

Тема Re: Globul and WAPнови [re: thiodor]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано30.10.02 14:34

Vidia li otgovora mi?
Did you see my reply?

Автор Keжo (агент)
Публикувано30.10.02 17:13

Let me tell you something, pal:
1. WAP will be started till the end of this year. Unfortunately right now I have no information about the prices.
2. I will kindly ask you not to blame all bulgarians because of the stupid behaviour of some guys here. No matter that you're not bulgarian, you are always welcome in our forum, here we know how to help each other and how to respect each other. I have no idea where you come from, but here, such as it is in your own country, various people exist - well educated and not so well educated.
3. My english is not perfect and I know it, but I hope you'll understand what I want to say.

Have a nice day!

Don't take life seriously, you'll never get out of it alive

Тема Kejoнови [re: Keжo]  
Автор Sahib (BOGA)
Публикувано30.10.02 18:11

Dobre be natega4
Tva moje6 li da mi kaje6 za koi go napravi ili ako iska6 da te popitam na angliiski?
Plius tova ne znam ot kade si ia ismuka tazi informacia za wap-a kato neviarvam da trugne izob6to
1 za6toto ve4e ostaria tehni4eski
2 Globul startiraha v druga nasoka Iskam da kaja, 4e Globul se naso4iha kum prenos na danni po GPRS protokola i negovite sledva6tii variacii
3. Ne viarvam koito i da e idiot sled kato napravi 2 kra4ki napred da se vurne nazad 3 za da e v krak s modata. Ne iskam da te obidia i ako ti zvu4a krainosten - izvini me !!!

Редактирано от Sahib на 30.10.02 18:13.

Автор KKP (??)
Публикувано30.10.02 23:10

Samo moga da ti se posmeq moi 4ovek...
Moga li da popitam ti koito ne si "bulgaren" kak si se nau4il da slaga6 "be" ? Za "CAMO na bulgarcki be" govorq... Tova moje da go napravi 4ujdenec koito znae BG perfektno. Spored mene ne si nikakav 4ujdenec a si oligofren.
Ne az pitam za ne6to tolkova elementarno koeto moje da se proveri ne samo na saita na Globul no i vav foruma ima 1000 postinga po vaprosa - ot tuka moje da se napravi izvoda koi e Prost - kakvito si se opital da ni izkara6 "nas"(i tebe).
"niama angliski niama frenski niama nistho drugo" - parvo na4aloto na izre4enieto po4va s glavna bukva - dori i na eng. i vtoro vav balgarski forum moga li da popitam na kakav ezik da pi6em? Na ciganski? E priznavam si 4e ne go znam. Ti sigurno go znae6 - nali ne si negramoten. Aide az spiram da pi6a i otivam da u4a ezici....

Тема Re: Kejoнови [re: Sahib]  
АвторAmore (Нерегистриран)
Публикувано31.10.02 09:10

Predvid 4e, za GPRSa trqbva WAP oborudvane (za WAP over GPRS), za MMSa syshto... ne mislja che trqbva da go preskachat.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.