Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:14 14.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Тема Здравейте сладури от ГлоБул :)  
Автор BBourgas (познат непознат)
Публикувано23.10.02 02:27

Наскоро няколко мои приятели, които са с B-Conect пропищяха от вас. Интересно ми е това някаква аномална тенденция ли е или ще се превърне в нещо нормално?
Та става въпрос за следния проблем: абонат на ГлоБул избира произволен номер, след което разговора му започва да се отчита (в пари(т.е. сумата по неговата сметка намалява)) не в момента в който от другата страна му вдигнат, а когато започва да чува свободно на произволния номер. Ако на някой му се е случило същото, то тук е мястото да остави своите коментари и впечатления...

За още нещо не съм chat:
...лафиш с всички френдове, които имат мобилна връзка от GloBul, само за 7 ст. на chat съобщение (без ДДС)...
...и колкото повече пращаш, толкова по-малко плащаш, а цената за SMS намалява от 11 до 8 ст. (без ДДС)...
Как така хем за 7 стотинки чаткате, пък после намаляват от 11 до 8 и не стигат да 7 стотинки?!?

Послепис: Някой няма ли да направи нещо със скапаната гласова поща на ГолБул? Омръзна ми да ми краде по 10-15 секунди преди да се чуе поздрава на абоната...

This is the end of the sweet shugar chalga man

Тема Re: Здравейте сладури от ГлоБул :)нови [re: BBourgas]  
АвторKiko (Нерегистриран)
Публикувано23.10.02 12:45

това с отчитането на секудните преди да започне разговорът е нормално явление при B-Connect...отчита ти само време обаче без да ти намалява сметката(това го пробвах:)...друг е въпроса ако приятелите ти са установили,че сметката наистина намалява..поне при мен не е така

колкото до рекламата на chat ли си? смятам,че въобще не е нужно да се коментира

Автор denethor (непознат)
Публикувано23.10.02 12:51

7st. SMS v globul chat
11-8st SMS ostanalite sms-i

Автор Keжo (агент)
Публикувано23.10.02 14:21

Жена ми е с B-connect, родителите ми също. Досега не съм забелязал некоректно отчитане, а ги ползват вече близо година. Колкото до тъпнята Chat li si - общо взето и аз съм на същото мнение.

Don't take life seriously, you'll never get out of it alive

Тема Re: Здравейте сладури от ГлоБул :)нови [re: Keжo]  
Автор bluepower (непознат )
Публикувано23.10.02 14:50

Chat ли си? не е за теб, приятелю... Освен ако не си малолетен младеж. И защо нещо, което не ни харесва трябва задължително да е тъпня? Че кой те кара да го ползваш?

Тема по тоя поводнови [re: BBourgas]  
Авторbozho (Нерегистриран)
Публикувано23.10.02 15:35

защо когато прехвърли на гласова поща първо казва на два езика, че те прехвърля - при мтел нв е така. Това време не знам дали се отчита, но то е кратко, обаче, след това се чува съобщението, което абонатът е записал - това време се отчита, а след това пак на 2 езика ти казват да оставиш съобщение след сигнала - пак се отчита - и вече преди да си успял да оставиш съобщение си навъртял много солидна сума! Ами ако човекът е с карта на която са на свършване импулсите - може да му свърши точно преди да е оставил съобщението! И за кво подяволите трябва да ми обяснява оператор кво да правя - потребителят не е малоумен(в повечето случаи) и сам го казва това за сигнала и т.н. а и хората са свикнали да работят с пейджъри и гласови пощи - няма нужда 3 пъти да им бъде обяснявано!

Тема Re: Здравейте сладури от ГлоБул :)нови [re: bluepower]  
АвторKeжo (Нерегистриран)
Публикувано24.10.02 00:10

Ако прочетеш по-стари мои постинги ще се убедиш че и аз съм на това мнение. Даже някъде бях писал, че по никакъв начин не ми пречи факта че се предлагат неща, които на мен не са ми нужни. Като казвам тъпня имам предвид не толкова самия "Chat li si", колкото начина по който го представят. Според мен е доста тъп, но това си е мое мнение.

Тема Re: по тоя поводнови [re: bozho]  
Автор Keжo (агент)
Публикувано24.10.02 00:35

Абе че за такива като нас са много обясненията - много са. Ама има разни юзери дето и 300 пъти да им обясниш - пак няма да знаят какво да правят. Тия обяснения са своего рода HELP - юзерите или могат да го ползват, или не могат. В повечето случаи не могат. Имам една позната, която веднъж се опитала да ми остави съобщение в гласовата поща когато телефона ми е бил изкл;чен. На другия ден ми звъни и ме пита дали съм го чул. Съобщение нямаше, а в последствие се оказа, че тя започнала да плямпа веднага щом чула записа с гласа на оператора и въобще не дочакала сигнала за начало на съобщение...Та такива ми ти работи... .
Но че може малко да се съкратят тия обяснения съм съгласен - и без това от тях файда няма

Don't take life seriously, you'll never get out of it alive

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.