Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:48 07.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Globul - po stupkite na po stariteнови  
Автор Sahib (BOGA)
Публикувано19.10.02 16:47

Ne smiatate li, 4e Globul vurviat po putia na MTEL i ot 4asti na MOBIKOM
Ne6tata, v koito sa novatori sa v pove4eto slu4ai osven nenujni, a i glupavi !!!

Тема Re: Globul - po stupkite na po stariteнови [re: Sahib]  
Автор Keжo (агент)
Публикувано19.10.02 17:54

Уточни, ако обичаш, какво точно имаш предвид?

Don't take life seriously, you'll never get out of it alive

Тема Re: Globul - po stupkite na po starite [re: Keжo]  
Автор Sahib (BOGA)
Публикувано19.10.02 17:55

Govoria za Uslugite, koito se predlagat

Автор Keжo (агент)
Публикувано19.10.02 18:53

Е, какво за услугите?

Тема Re: Globul - po stupkite na po stariteнови [re: Keжo]  
Автор Sahib (BOGA)
Публикувано19.10.02 21:42

emi razgledai kakvo predlagat dwata operatora

Тема Re: дързост и красотанови [re: Sahib]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано20.10.02 10:41

и какво предлагат двата оператора?

и може ли следващото ти мнение да не е в стил дързост и красота???

Автор Keжo (агент)
Публикувано20.10.02 14:17

Извинявай, братле, но не мога да разбера за какво става въпрос. Вярно че снощи попрекалих малко с "домашната", но все пак поне половината ми сиви клетки вече трябва да са на 100%
Кажи кои услуги имаш предвид? И двата оператора ми предлагат както телефония, така и SMS (единия при по-изгодни за мен условия, затова съм там). А аз станах мобилен именно заради тези 2 удобства. Ако имаш предвид разни "изгъзици" от рода на "Чат ли си", да - и на мен това не ми трябва, само че сещаш ли се ако решим с тебе да утрепеме една събота и да се разходим по магазините, още колко неща ще видим дето въобще, ама въобще не са ни притрябвали? Но ако на нас не ни трябват, то все някъде и на някого тия работи може и да потрябват. Никой не ни кара насила да купуваме ненужни за нас неща, а че те се предлагат - това на мен не ми пречи и не виждам защо трябва да пречи на теб.

Автор Keжo (агент)
Публикувано21.10.02 11:30

Тука си прав - имам пред вид условията за договора. Вярно, че е глупаво да ти вземат парите и после да ти ги връщат на части. А колкото до апаратите - бях за известно време в Англия (подчертавам - впечатления от 2000 г, сега не знам как е). По промоциите там не видях да се предлага нито един по-хубав модел - само обикновените телефони от по-нисък клас, или по-старички модели от малко по-висок клас. Да не говорим за т.нар. "Pay and talk" и "Pay as you go", които са аналог на B-connect/Prima. В тия пакети най-доброто, което видях беше Nokia 5110 - модел, който там е масово разпространен. Но все пак нека не забравяме следното: предплатените пакети и промоциите са за обикновените хора - за да може за всеки да бъдат достъпни мобилните комуникации. За заможните и бизнесмените си има събсем други оферти. Друг е въпроса, че и от последното съсловие много хора се възползват от промоции и предплатени пакети, а ваучери се продават буквално на всяка крачка - там никой не страда от нашенската грандоманщина, всеки гледа практичното, икономичното и удобното. Но вече навлизам в друга тема...

Автор Keжo (агент)
Публикувано21.10.02 16:19

освен това ще ми е интересно да разбера:

цитирам: "...no dosega nito edin tel ne e ne6to koi znae kakvo plus 4e sa na durven princip..."

Та въпроса ми е: какъв според представите ти трябва да бъде телефон, който Е "НЕЩО КОЙ ЗНАЕ КАКВО" ???

Защото в момента, съдейки по рекламите, се предлагат:

Sony Ericsson T68
Nokia 6510
Siemens M50

...и мисля, че и трите модела са добри. Друг е въпроса, че това взимане и после връщане на парите е, меко казано, странно...

Тема Re: Globul - po stupkite na po stariteнови [re: Keжo]  
Автор bozho (?!?)
Публикувано21.10.02 17:48

то не знам всички пари ли връщат
Иначе - защо да е странно - вземат ти парите, ползват ги и ги връщат, без да ти плащат лихва, че са ги ползвали - един вид безлихвен заем вземат от клиента

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.