Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:20 07.07.25 
Мобилни оператори
   >> Глобул
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема супернови  
АвторГлoБyлчe (Нерегистриран)
Публикувано24.09.02 21:06

ГлоБул отново показа кой е шефа на пазара. За пореден път набута на Мтел мрежата където слънче не огрява и пусна подобрения вариант на картите би кънект с много по евтини смс и и чат а Мтел останаха да гледат като в небрано лозе и да се чудат чия сметка да надпишат за да са на печалба

Тема Re: супернови [re: ГлoБyлчe]  
АвторUser (Нерегистриран)
Публикувано24.09.02 21:51

Аз днес си купих от новата услуга на Глобул и съм супер доволен, ама да знаеш докато стигнат МТел по брой абонати доста вода ще изтече. А и важни някои неща при Глобул липсват (СМС център в нета например).

Тема Re: супернови [re: User]  
Автор лaфчeтo (лафофски)
Публикувано24.09.02 22:11

е....и това ще пуснат едно по едно мтел до скоро нямаха такъв център а са от сто години тука

Тема Re: супернови [re: ГлoБyлчe]  
АвторM (Нерегистриран)
Публикувано25.09.02 09:50

Koi E shefa na pazara? za edna godina mobilnite potrebiteli v BG sa se uvelichili s 1 000 000. Globul ima sega 330 000. Ostanalite 640 000 sa otishli pri MTel. t.e lidera na pazara 1godina sled starta na vtorija ni operator vse oste e Mtel. Kolkoto i da ne vi se iska cifrite si govorjat

Тема Re: супернови [re: M]  
АвторSMS-che (Нерегистриран)
Публикувано25.09.02 12:55

v sluchaia tsifrite ne govorat....sestra mi raboti v Mtel 100% znam che abonatite na mtel relano raboteshtui sa edva 600 000 pa novi li sa stari li ni znam......no Mtel oshte ne mogat da smiatat.....na den se blokirat po 100 sim....pravete si smetka....oshte 100 dogovora se prekratiavat...a novite abonati dnevno sa edva 70

Тема Re: супернови [re: SMS-che]  
АвторGloBulche (Нерегистриран)
Публикувано25.09.02 12:57

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i az go znam tva.....Korava potava....i sihcki go napuskat...

Тема lainarcheнови [re: SMS-che]  
Автор 2O1 (?)
Публикувано25.09.02 14:05

Kaji koia chistachka v Mtel e sestra ti da i go nachykam

I molia te po-vnimatelno s nevernite danni

Do you, don't you want me to love you
I'm coming down fast, I'm right here above you

Тема Re: супернови [re: SMS-che]  
АвторM (Нерегистриран)
Публикувано25.09.02 15:32

Malko statistika
Abonatite na MTEL realno govoresti barabar s primite sa 1 600 000. Ot sept 2001 do Sept 2002 MTel vzema 64% ot novite abonati na pazara. Tova pokazva che horata predpochitat MTEL poradi edni ili drugi suobrajenija. Fakta si e fakt. A Globul oste mnogo dulgo vreme ste ima da disha praha ot finansovite rezultati na MTEL. Vse pak e priznato i ot BG i ot vun che MTEL e nai golemija cash generator v stranata

Тема Re: lainarcheнови [re: 2O1]  
Автор mojo-jojo (човекът)
Публикувано25.09.02 21:37

Ти си меко казано прост. Не очаквах.

Тема Re: lainarcheнови [re: 2O1]  
Автор phone (beta test)
Публикувано25.09.02 23:12

e prekaleno grubo ne mislish li ......ne e nujno da se palish taka nikoi ne e vechen nali ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.