|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
колебая се
|
|
Автор | питaм (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.01 11:26 |
|
На кого да стана абонат, на Глобул или на Мтел?
| |
|
moq savet e da stane6 klient na Mobikom
| |
Тема
|
Re: колебая се
[re: питaм]
|
|
Автор | Извecтeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.01 11:32 |
|
Ако си семеен и доходът ти е под 1000лв месечно или не си семеен и доходът ти е под 400лв, просто забрави за мобилните оператори. Мисля, че не ти трябва беля на главата. Мене ме зарибиха и сега не мога да се откача. А месечно плащам по 70-90лв сметки. Но ако все пак си решил, по-добре изчакай след нова година.
| |
Тема
|
Просто личен опит...
|
|
Автор | did (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.01 12:52 |
|
Аз съм клиент (не рекламен агент) на Глобул. За този месец съм говорил 24 мин. (е, не е много), но няма да плащам НИЩО! Първо, до нова година няма такса, а и след това тя ще е поносима. Второ, колкото и да ги плюят в този форум, хората си вършат работата добре и Аз лично оплаквания нямам. И трето, вече всички инвалиди първа и втора група формално имат GSM-и в Mtel, но не е проблем да сключат догово и с Глобул, при което получават 25 безплатни минути на месец. Аз говоря от телефон, регистриран на инвалид и съответно му плащам сметките. Не е почтено, знам, но в случая става дума за роднина, който ми прави услуга. И при това положение, дори и при мижавите ми доходи, предпочетох мобилен телефон пред разправията и рушветите в БТК за нов пост.
| |
Тема
|
|
|
Автор | PRlM (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.01 17:10 |
|
Ako shte govorish do 25 min. na mesec vzemi si Prima ot Mtel - imat po-goliamo pokritie, cenata e sashtata kato na Globul. I nai-vajnoto - niama da se razpraviiash s nadutite slujiteli na Mtel vseki mesec.
Estestveno, ako ne patuvash - moje i B-connect.
Ako shte govorish mnogo, triabva da si reshish spored sluchaia.
| |
|
...и ако не му се пращат СМС-си. Ако му се пращат, едва ли ще избере Прима пред b-connect
| |
Тема
|
Re: почти реших
[re: Pycинoв]
|
|
Автор | cъщaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.10.01 09:54 |
|
Благодаря, може би ще опитам с Глобул.
| |
|
Добро решение!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zar (niama smisyl) |
Публикувано | 19.10.01 15:57 |
|
wij i cenite na izhodiashtite mejdunarodni razgowori
ako te wylnuwat de
| |
Тема
|
В кои офиси може да се регистрира
[re: did]
|
|
Автор |
lnsight® (Shurrarist) |
Публикувано | 19.10.01 19:55 |
|
телефон на инвалид?
...too old to rock'n'roll
too young to die ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|