Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:41 18.07.25 
Природни науки
   >> География
* Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Търся един линк  
Автор Шapkaн (прелитащ)
Публикувано28.09.02 16:14

който без да искам затрих заедно с цял файл, а с Google две дни се мъча и явно не ми стига акъл да задам подходящите ключови думи за търсене.

Става дума за един сайт, в който въвеждаш названието на населен пункт или географска точка (нос, планински връх) и в отговор ти излизат точните координати. Даже бях търсил Glozhene, а програмата автоматично ми го разпозна и замести с Glojene, а когато потърсих София, ме попита за коя държава ставало дума, понеже такъв град имало в Мескико, в Щатите и още не помня къде, освен като наша столица.

Някой да знае адреса на този сайт?
Благодаря предварително.
Николай

Тема Re: Търся един линкнови [re: Шapkaн]  
Автор milenn (член)
Публикувано28.09.02 20:36

ami ne znam za sait, ama MS encarta atlas raboti taka, kakto iskash, poprava greshki i t.n.
a te si imat i online, neshto veshe kato encarta investigation, ama ne sam go probval. to daze otiva maj v MSN , ama tam ne videh koordinati.
inache Atlasa ti gi dava

Тема Re: Търся един линкнови [re: milenn]  
Автор Шapkaн (прелитащ)
Публикувано30.09.02 18:21

Тоест какво трябва да напиша като адрес, за да отида там?

Автор Шapkaн (прелитащ)
Публикувано01.10.02 19:49

Съжалявам, не е това, което търся, но ти благодаря за отзивчивостта.

Автор Шeдaнc (по чорапи)
Публикувано03.10.02 04:00

pusnah search v google i mi dade tova, dano ti vurshi rabota?

.......Wissen ist Macht.
Nicht wissen macht nichts.

Автор milenn (член)
Публикувано04.10.02 05:50

zalko.
ako ti trebvat nekoi koordinati speshno, a nemash pod raka Encarta Atlas, pitaj , na maila mi

Тема Re: Търся един линкнови [re: Шeдaнc]  
Автор Шapkaн (прелитащ)
Публикувано05.10.02 16:00

Благодаря, пробвах вече и така, и с куп ключови думи, ама рибката ми бяга от мрежата. Номерът е, че не става дума конкретно за Гложене и за манастира (това, че дотам си заслужава да се замъкнеш с раница на гръб, китара в ръце и с приятелка по сърце - отделен въпрос), а изобщо за сайт, в който пишеш КОЕ ДА Е селце у нас или в Нубия да речем, и като отговор ти излизат точните географски координати.
Е, знаех го, ама като съм заплес да изтрия адреса... Каръшка работа!

Как да е, благодаря ти!

Автор Шapkaн (прелитащ)
Публикувано05.10.02 16:06

Нямам неотложна нужда, просто понякога изниква такъв сърбеж, та гледам да го почеша .
Всъщност, понякога НАИСТИНА ми трябва много (писах един роман, в който ми трябваха тези данни; после превеждах друг, в който заподозрях издънка на автора; когато се налага пък да редактирам - пак е добре да проверя дали не е нещо сбъркано) и губя време да издирвам координати - с онова, което търся става по-безпроблемно.
Изобщо - в едно издателство е добре да има колкото може повече справочници, пък били и он-лайн (даже са за предпочитане). Но да седна да ти задръствам e-mail'а с мои запитвания... благодаря, но не само, че не е удобно и притеснително, но и не бива - имаш си своя работа, помоща си има граници!
Пак ти благодаря и всичко най-добро на теб и на онези, които са ти близки!

Тема Re: Търся един линкнови [re: Шeдaнc]  
Авторgenius_est (Нерегистриран)
Публикувано30.10.02 04:40

za USA varshi rabota www.topozone.com ima edna kamara neshta kato vazmojni\ostti za tarsene, a za taka , po "obobshteno" mojesh da se probvash na www.100topmap.com ot tam izlisat chudesa.A za drugoto deto govorihte, adresa e www.encarta.com , a moje da se probva i www.expedia.com

Тема линкнови [re: Шapkaн]  
Автор siropino (антифашист)
Публикувано06.02.21 03:29

Редактирано от siropino на 06.02.21 03:31.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.