Тема
|
HI
|
|
Автор |
Virgo (Ljubopitnata) |
Публикувано | 15.11.01 16:29 |
|
Zdraveite geografitzi,
minavax naokolo i se zagledax v tozi club ..
Interesno za6to ste tolkova malko i temi4kite tuka sa kolkoto da ne e bez xi4...
Nqma li kakvo da se govori za geografiqta ili vsi4ko ve4e e qsno?
Ili maj ne e mnogo interesen toq klub?
Iskate li da go sajivim?
Az sam "open" za razdvijvaneto mu, a Vie?
Светът се върти около буквата "П" ...
|
|
|
....neta znam za kakvo si otvorena.....mai v syshtia den kogato si go pisala si polychila 6 pa geografia
Ta kakvo shamy razdvijvash na klybcheTo...........
©Bulgarian Bad Ass™ 2001
|
|
|
A kazva6 4e sam te presledvala...
Kakvo iska6 ot men?
Ostvai me da si pi6a kadeto i kakvoto si iskam, molq te!
|
|
|
......neznam kakvi ti sa poznaniata po geografia...ama edvali gi imash takiva.......a kolkoto do klybcheto si naminavam chesto tyka i ako ima nekoia smislena tema si otgofariam.............
P.S.Mnogo mrazia komynistite...sega razbrah zashto se navyrtash postoianno pri Sedefcho.....
©Bulgarian Bad Ass™ 2001
|
|
Тема
|
Re: Drygarko Virgova
[re: Evil Brother]
|
|
Автор | Virgo (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.01 20:45 |
|
Alo, parvo vij v koi klub se namira6...
Pak za komunistite - nikoga ne sam bila i nqma da bada...
A otnosno poznaniqta mi po geografiq - edin piqn Evil Brother edva li moje da gi otzeni
/Ne vijdam mneniq ot teb tuka?!?/
|
|
|
...ama drygarko Virgova nedeite taka.......znam che pieneto na alkohol e bilo vinagi protiv principite na Bolshevishkata dryjina........
Mnogo dobre mi e izvestno drygarko Virgova che vashata partia mnogo yvajava Geografiata........i sym 100% sigyren che poznaniata vi drygarko sa osnovno naycheni ot "Malui atlas mira"
©Bulgarian Bad Ass™ 2001
|
|
Тема
|
Ei ama ti naistina prekalqva6!
[re: Evil Brother]
|
|
Автор |
Virgo (Ljubopitnata) |
Публикувано | 17.11.01 18:32 |
|
Moga da ti pokaja 4lenskata si karta v Federatziq tzarstvo Balgariq ot 1998 g! A sled tova i taz godi6nata si ot NDSV!I vaob6te kakvo razbira6 ti ot politika, geografiq i kakvoto i da e drugo s tova visene denono6tno v clubovete i izlivane na prostotiqta si! Ti maj nqma6 drugi zanimaniq?
A pak otnosno poznaniqta si po geografiq - vsqka godina izlizam v 4ujbina i 3 pati sam xodila v USA, 2 pati v Rusiq, 4 pati v Turtziq, 1 pat v Izrael, nad 10 v Rumaniq, 1 pat v Germaniq i edin pat v Norvegiq... Taka 4e imam kakvo da kaja i poznaniqta ne sa mi ot "Мальiй атлас мира"... I prestani da se makne6 sled men - pi6i si v podxodq6tiq kompleksarski klub i ne draskai kadeto i kakvoto ti padne!
A pak i ne vijdam ni6to ob6to mejdu geografiqta, partiinata proinadlejnost i xroni4niq ti alkoxolizam /ina4e ne moga da si obqsnq povedenieto ti/
|
|
Тема
|
ama nedeite taka drygarko Virgova
[re: Virgo]
|
|
Автор |
Evil Brother (BAD*AZZ) |
Публикувано | 17.11.01 20:02 |
|
.......mnogo dobre znaem s chia karta na CK na BKP predi si izlizala
i drygarko Virgova syshto mnogo dobre znam kak moje ot kymynist da stanesh dmokrat
©Bulgarian Bad Ass™ 2001
|
|
|
Ne vijda6 li v koi klub pi6e6?
|
|
|
...ama drygarko Virgova nedeite taka.....vse pak az biah glasyval za vas 
©Bulgarian Bad Ass™ 2001
|