|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Ima li kloningi m/u nas?   |  |  | Автор | maki (непознат
) |  | Публикувано | 16.12.00 22:19 |  |  | 

Az mislia che da.A vie?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Отг: Ima li kloningi m/u nas?  [re: maki] |  |  | Автор | eternity (непознат
) |  | Публикувано | 03.01.01 14:47 |  |  | 

nqma!!!!!!!!!!!!!

inache shteshe da se chue:-)

@

|  |  |  
             |  |  | 

ми видиш шефовете и ще се убедиш‚ от хиляди години са едни и същи.
 Ако можеха да ти взимат‚ вместо да ти дават заплата‚ щяха да са много доволни!

Only The Good Die Young!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ima li kloningi m/u nas?  [re: maki] |  |  | Автор | fairfff (f) |  | Публикувано | 11.03.01 19:20 |  |  | 

Dori do sega da ne gi e imalo v ,koeto ne sum mnogo sigurna to da znaesh ,che skoro shte stana poveche ot chovecite!

All you need is love
 Редактирано от fairfff на 11.03.01 19:22. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ima li kloningi m/u nas?  [re: maki] |  |  | Автор | Kirk1 (command of US E) |  | Публикувано | 15.03.01 17:25 |  |  | 

я си задай обратния въпрос?
 останали ли са други освен клонинги ?

Goodbye, and hello, as always.!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Vypros na vreme!Kikr1  [re: Kirk1] |  |  | Автор | fairfff (f) |  | Публикувано | 24.03.01 15:56 |  |  | 

Sled 30-40 godini vyprosa ti shte byde mnogo
 aktualen

All we need is love!

|  |  |  
             | 

| Тема |  А тогава (след тези 30-40 години)  [re: fairfff] |  |  | Автор | Xypodilec (тъп юзър) |  | Публикувано | 25.03.01 02:47 |  |  | 

ние ще си седим по пейките на припек (или на сянка), ще задяваме бабите и ще казваме издишвайки цигарен дим:
 "Еееех, какви времена бяха га бяаме млади. И клонинги нямаше..."

|  |  |  
             |  |  | 

а след 50-60 като разгадаят човешкия геном ще си бъдем отново на 22-25 години ще си левитираме из небето и ще си казваме " ех време що за време , щом няма на кого да нае..."  щото от това клониране  и изкуствено зачяване няма нужда вече от наебава.."

такива ми ти неща

It is a pain in the ass waiting around for someone to try to kill you

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ima li kloningi m/u nas?  [re: maki] |  |  | Автор | [VlSlON] (ohluv) |  | Публикувано | 10.05.01 14:45 |  |  | 

Klnongi ima susu sigurnost!!!Stom ima tehnologiq za tova ima i dostatuchno ludi ucheni za taq rabota.Edva li za sega se razhojdat sred nas.Po skoro v momenta gi skusvat ot eksperimenti.Vse pak koga she ti se padne jiv chovek bez nikvi prava
  Mogat da budat ispolzvani za tolkova mnogo neshta.No vupreki che e genetichno kopie na daden chovek,kloningut ne moje da ima psihologichniq mu profil.S nqkolko dumi nqma da se durji kato nego.Nqma da ima negovite poznaniq.  
 The truth is out there!

|  |  |  
             |  |  | 

Я да ми напомни, да ме подсети някой откого има екстра оцветяване в дира?
 Че нещо май не се сещам за подобен актив преди 2004 година.
 Апропо, направили са те наркоман, прегледай си профила, Гриша, и се убеди сам.

антитерорист.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |