| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Подкрепете Ивелин Йорданов-неделя 12.ХІІ "Сблъсък" 
[re: Nikam]
 | 

|  
| Автор | 
tchupakabra (кофти) |  
| Публикувано | 10.12.04 09:40 |  
             |  
           | 

Хрррммм, без да вземам отношение по темата, но наистина ли вярваш, че от подкрепата на каквото и да е със смс-и има смисъл? Просто грозен начин да се вземат пари от хората.
  ______ 

|   |  

| 

|  
           | 

Смятам да не гледам предаването, защото смятам, че то е една сеирджийска сцена на която единият надделеява надприказвайки другия, независимо дали позицията му е правилна или не. Още по-грозен е начинът със събиране стотинки от смс-четата. След като смяташ, че няма да обеднеем от 25 стотинки, можеш да пуснеш един глас вместо мен, един глас вместо чупа, един от себе си...едва ли ще обеднееш от 75 стотинки, все пак за идеята е! Въобще пускай там... без значение дали в "подкрепа в нормалността на сексуалната си ориентация" или против-гарантирам ти, че и в двата случая продуцентите ще са щастливи!!!

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Всеки получава, каквото заслужава. 
[re: Nikam]
 | 

|  
| Автор | 
mizrahi (Човек) |  
| Публикувано | 10.12.04 17:47 |  
             |  
           | 

Мда, Никам, както писах и преди, автоцензурата е голяма работа. Няма да скъсаме "оковите" на хетеро обществото, ако не ги махнем първо в собствената си глава...

Когато кажеш на един гей - подкрепи нашия човек, щото така и така, представлява твоята позиция или поне е от нашата страна на барикадата, то се почват едни "Ама, аз не искам да гласувам за него само защото е гей" или" Това е дискриминация спрямо хетеросексуалните" и прочее...

Знаеш ли, по едно време си мислех, че ако в БГ се появят няколко млади личности, открити гей, които да имат ясни възгледи за това, какво трябва да се направи, ЛГБТ общността ще ги подкрепи, било заради възгледите им, било щото са от нашите. За съжаление вече не мисля така - по скоро си мисля, че ще пуснат всякаква друга бюлетина, само и само да не би да са ги употребили по "гейска" линия...

Интересното е, че всички останали малцинства се подкрепят или поне подкрепят своите представители - примери колкото искаш - ДПС - турците гласуват дружно, Циганските партии - също, а ние, щото сме много интелигентни, няма да гласуваме за нашия човек :(((
  Накъдето и да погледнеш, все Чудеса ще видиш...

|   |  

| 

|  
           | 

Извинявай, но за каква автоцензура говориш? Ако ще гласувам за някого в това предаване то ще е за този който се представи по-добре! Не мога да гласувам/=подкрепям/ някой само защото е гей. Ако следвам същата твоя логика, би трябвало да съм гласувал за Евгени Минчев в сблъсък-а преди време, когато парадираше с обувките си от крокодилска кожа...

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Да бе да 
[re: eлия]
 | 

|  
| Автор | 
ANEW (hmmm) |  
| Публикувано | 10.12.04 21:23 |  
             |  
           | 

Като каже нещо човек и веднаха прехвъляте всичко на Джемини! Какво искаш да кажеш, че всички гейове непременно трябва да гледат това предаване и да гласуват като замаяни все едно са избори и избираме първия открит гей политик в парламента! Като му дойде времето ще гласуваме за него, споко. 

Сблъсък отдавна е изчерпал темата, така че не вярвам нещо ново да се случи, още повече с опонент, като този хомофоб.

|   |  

| 

|  
           | 

Джемини не е секта, че да е задължително всички в органзиацията да мислят еднакво. Или смяташ обратното?

Има логика в това гей да не иска да гласува за политик, само защото е гей. Може същия човек да иска да гласува за политик, който предложи реалистична платформа, гарантираща равноправието.
  запазвам си правото да не съм права и когато ми е удобно да съм неудобна

|   |  

| 

|  
           | 

Благодаря за прибързаните ти заключения, но ако смяташ да цъкаш цяла сутрин смс-и от джиесема си за да манипулираш вот-а и мислиш че по този начин ще промениш общественото мнение и нагласа, самоуспокоявайки се... Какво да ти кажа, трябва да те разочаровам-дълбоко се лъжеш.

Аз изказах собственото си мнение. Какво общо има Джемини в случая?!

Или просто пак вършиш "Курвенски работи!"

|   |  

| 

|  
           | 

Много подло извъртя написаното от мен по-горе!

1. Никъде не съм казал, че ще гласувам, още повече че ще дам гласът си за хомофоба. Написах, че ако позицията на въпросния Иво не ми допадне, няма да гласувам за него, ако изобщо ще гласувам!
 2. Направи ми впечатление начина по който си изтълкувала какво съм написал-"че ако "нашия човек" не се представи добре...", с което ти автоматично изказваш съмнения, че може да се изложи.  

Изобщо нямам намерение да гледам въпросното предаване, но ще се радвам въпросният Иво бъде убедителен и се представи добре.

|   |  

| 

|  
           | 

Това не са курвенски работи... тепърва ще има курвенски работи.
 Бъди ясна, ако имаш да казваш нещо конкретно!

Изказах личното си мнение, а ти направи асоцияция с организацията в която членувам. Един паралел с неясни връзки?!

Едно не разбра-ще го подкрепя, ако се е представил добре! Оттук нататъка си го мисли, преубразувай, чекай и както си изкаш разбирай!

Редактирано от BBourgas на 10.12.04 22:24. 

|   |  

| 

|  
           | 

Ако ще гласувам за някого в това предаване то ще е за този който се представи по-добре!
 В това изречение казваш, че ако хомофоба се представи по-добре, ще гласуваш за него, ако изобщо гласуваш.
 То че написаното от мен и други не четете - това не е новина... но поне четете какво самите вие пишете!Редактирано от eлия на 10.12.04 22:27. 

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |