Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:32 06.11.25 
Непрофесионални
   >> ЛГБТ, БДСМ
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: Хайде, ANEW,нови [re: Nikam]  
Автор ANEW (hmmm)
Публикувано03.12.04 23:34

Добре другарю Председател в сянка, веднага се захващам с поръчението ти. Как да не се подчиня на такава личност като вас, при това публична, известна, която седи в бункера си в Плевен и командва великата плеГейска епопея!

1. Първия ми контакт с Джемини - среща с членове и симпатизанти на организацията в Пловдив - на мои разноски!
2. Инициатор на Open friday, откакто има такова чудо съм бил на тях, с малки изключения.
3. Активен член на Project Proposal Team - в продължение на три месеца след работа съм се занимавал с това, в повечето случаи до 2-3 ч през нощтта заедно с остналите членове на групата.
4. Член на екипа за изготвяне на промени в устава на БГО Джемини.
5. Начинаещ драскач на ЛГБП тема. Първото ми интервю можеш да видиш в

. Други по незначителни новини и преводи няма да изброявам, не че това интервю е нещо особено....
6. Още няколко неща има, тамън да стигна до 10 ама тях ще си ги спестя за сега....

Хайде със здраве уважаеми

Автор ANEW (hmmm)
Публикувано04.12.04 00:04

Добре другарю Никам, следващия път ще ви се отчитам по-добре обещавам!!!!!

Злобееш сега, а?! Не можеш да се оплачиш поне, че не съм ти отговорил! А това кое се зачита или не други имат думата, не се прави на коректив на цялото ЛГБТ. Поне докато не излезеш от бърлогата си! Тогава можем да говорим.

Автор ANEW (hmmm)
Публикувано04.12.04 00:54

Толкова си жалък, че нямам думи. Сори, ама смятам че няма смисъл да ти отговарям повече....дадох ти бързо и ясно отговор на въпросите които имаше, нищо не мога да направя за това, че отговорът не те задоволява. Така че.... пий си кафето във вас, пиши тук във форума и си мисли че си гей активист!

Тема кафе и филминови [re: Nikam]  
Автор Loretta (notpron)
Публикувано04.12.04 01:16

Ама чакай сега, какво лошо в кафето и филмите? Това са социални дейности, организирани от и насочени към ЛГБТ-хора. Аз не виждам защо ги омаловажаваш. Много е хубави даже, че един самотен гей дето например не познава никой друг, може да има място където да отиде и да изпие едно кафе и да си поговори на теми, на които с други не може. Или просто в приятелска обстановка, то не е нужно на това кафе да се говори на гей-теми даже.
А пък филмите освен социална, са и културна дейност.
Аз лично зачитам и двете точки
И ги считам за директно стигнали до "обикновения гей". Аз с удоволствие бих отишла на филм някой път.

А ти какво още предлагаш да се направи за обикновения гей в момента? Дай предложение, може пък никой да не се е сетил?

mom, he formated my second song

Тема Re: кафе и филминови [re: Loretta]  
Автор ANEW (hmmm)
Публикувано04.12.04 01:25

Идеята за Open Friday е хора със сходни интереси да се събират и да общуват в гей френдли среда. Кафето е само проформа за запознанство, дискусия и бъдещи действия. А гледането на филми заедно има страхотен ефект. За две седмици аз лично се запознах с 15 нови човека, които никога преди това не бях виждал! Освен това от другата седмица започва една къминг аут група, идеята е много интересна, видял съм нещо подобно как се прави в партньорска ораганизация, много е насърчително и успешно. Остава да го изпробваме в нашите условия, все пак проблемите тук са специфични, но вярвам, че ще успеем.

Тема Никаме ма? [re: Nikam]  
Автор Grim Reaper (Death)
Публикувано04.12.04 01:47

дан си в мензис ма джумбиш? Остави хората на мира бре паразит. Че ко трябва да направи като е член на тази пералня за мафиотски мангизи ''Джемини''? Вярно си голям найвник да си мислиш, че правят нещо смислено /или поне смислено за вас/.

Eй *!!!

Редактирано от soldier of fortune на 08.12.04 12:41.

Тема един самотен гейнови [re: Loretta]  
Автор Grim Reaper (Death)
Публикувано04.12.04 01:52

обикалял цяла вечер софийските гей-клубчета да си намери някоя сродна душа да му *. Обаче никой не му връзвал цяла вечер. Съвсем отчаян и мноооооооооооо пиян, прибирайки се без грам надежда за така желаното *, лепнал няква женска, закарал я в тях и цяла вечер я *кат гладен *. Суртинта се събужда и като видял девойката в ужас изкрещял: МАРШ ОТ ТУК *

Eй *!!!

Редактирано от soldier of fortune на 08.12.04 12:42.

Автор mizrahi (Човек)
Публикувано04.12.04 14:27

Хайде сега, Никам, не го съди строго - то момчето сега е единственото там, което явно върши някаква работа. Не че има голяма полза, но все е нещо и е ново явление в Джемини - те още не могат да свикнат с идеята, че някой освен да взима пари, трябва и да свърши нещо...

Накъдето и да погледнеш, все Чудеса ще видиш...

Тема Re: кафе и филминови [re: Nikam]  
Автор Loretta (notpron)
Публикувано04.12.04 17:31

Т.е. ти искаш Джемини да бъде само правозащитна организация и в никакъв случай да не се занимава със социални и културни дейности, насочени към ЛГБТ-хората?

mom, he formated my second song

Тема Re: кафе и филминови [re: Loretta]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано04.12.04 17:40

Не мисля, че точно това иска да каже. По скоро иска Джемини да имат поне някаква дейност...

Няма лошо в гледането на филми на гей тематика, няма лошо в кафетата в приятна компания. Браво. Само че това не е достатъчно...

Накъдето и да погледнеш, все Чудеса ще видиш...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.