Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:01 15.07.25 
Непрофесионални
   >> ЛГБТ, БДСМ
*Кратък преглед

Тема Re: Педофилиятанови [re: Jupiter]  
Автор Boian (ветеран)
Публикувано06.08.04 09:05

То и аз нещо подобно бях пуснал. Дано сега да се изяснят нещата. Писна ми да ми се бае на главата от недоразбрали.

Тема Re: Педофилиятанови [re: eлия]  
Автор Boian (ветеран)
Публикувано06.08.04 09:09

Ами Елия, видно е, че от два пъти нещата пак не са ясни. Значи ще се потрети, щото повторението е майка на знанието или в случая на тендовагинита.

Тема Re: Педофилията [re: Jupiter]  
Автор bitter (пелин;)
Публикувано08.08.04 02:45

Аз пак нещо неразбрала...
Значи един път: "Педофилът е сексуално привлечен от детето, защото то е дете, без значение от сексуалната ориентация на педофила, или полът на детето."
Но иначе има видове педофилия според пола на детето и педофила ?

И значи един мъж да речем (не че отричам, ч еможе и да е жена:) не се ограничава само до момченца или само до момиченца, а си взема каквото му попадне? И вида педофилия се определя само от конкретния случай с конкретното дете, дори при един и същ извършител? Тогава педофилът изработва стратегия, план и т.н. за прилъгване на детето, от което е привлечен, без да взема под внимание пола му?
Защо, по дяволите, тогава един педофил прилъгва само момиченца и го прави само с момиченца, а друг - само момченца? Т.е. аз така си мисля, че е...но по-горе попитах дали е така, може и да не е, вие ще ми кажете...

Тема Re: Педофилиятанови [re: eлия]  
Автор Meчkaдapя (aka Jockey)
Публикувано11.08.04 00:58

Така е... всички педофили в историята си имат само деца от един и същи пол... или момченца или момиченца. Досега не съм открила данни...въпреки че съм се интересувала... за педофил, който да е злоупотребявал с деца и от двата пола.

Уаааа, Елия, това вече е ужасно нагло да го кажеш. Защото стана видно, че или изобщо не си наясно или просто лъжеш, гледайки ни в очите.
АМИ ЧИКАТИЛО? Един от най-ужасните педофили на века е виктимизирал именно деца и от двата пола. В цялата американска история на криминологията на пръсти се броят педофилите, които са издевателствали над деца само от един пол. Тези неща ги пише по книгите. Чети, моля ти се, недей само да говориш!

...don't you want somebody to love... don't you need somebody to love

Тема Re: Педофилиятанови [re: Meчkaдapя]  
Автор siropino (антифашист)
Публикувано15.01.21 05:47

МОЯТ НЕО ПОДПИС ...

Подпис:

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.