|
Тема
|
Re: Педофилията
[re: Jupiter]
|
|
Автор |
Boian (ветеран) |
Публикувано | 06.08.04 09:05 |
|
То и аз нещо подобно бях пуснал. Дано сега да се изяснят нещата. Писна ми да ми се бае на главата от недоразбрали.
| |
Тема
|
[re: eлия]
|
|
Автор |
Boian (ветеран) |
Публикувано | 06.08.04 09:09 |
|
Ами Елия, видно е, че от два пъти нещата пак не са ясни. Значи ще се потрети, щото повторението е майка на знанието или в случая на тендовагинита.
| |
|
Аз пак нещо неразбрала...
Значи един път: "Педофилът е сексуално привлечен от детето, защото то е дете, без значение от сексуалната ориентация на педофила, или полът на детето."
Но иначе има видове педофилия според пола на детето и педофила ?
И значи един мъж да речем (не че отричам, ч еможе и да е жена:) не се ограничава само до момченца или само до момиченца, а си взема каквото му попадне? И вида педофилия се определя само от конкретния случай с конкретното дете, дори при един и същ извършител? Тогава педофилът изработва стратегия, план и т.н. за прилъгване на детето, от което е привлечен, без да взема под внимание пола му?
Защо, по дяволите, тогава един педофил прилъгва само момиченца и го прави само с момиченца, а друг - само момченца? Т.е. аз така си мисля, че е...но по-горе попитах дали е така, може и да не е, вие ще ми кажете...
| |
Тема
|
[re: eлия]
|
|
Автор |
Meчkaдapя (aka Jockey) |
Публикувано | 11.08.04 00:58 |
|
Така е... всички педофили в историята си имат само деца от един и същи пол... или момченца или момиченца. Досега не съм открила данни...въпреки че съм се интересувала... за педофил, който да е злоупотребявал с деца и от двата пола.
Уаааа, Елия, това вече е ужасно нагло да го кажеш. Защото стана видно, че или изобщо не си наясно или просто лъжеш, гледайки ни в очите.
АМИ ЧИКАТИЛО? Един от най-ужасните педофили на века е виктимизирал именно деца и от двата пола. В цялата американска история на криминологията на пръсти се броят педофилите, които са издевателствали над деца само от един пол. Тези неща ги пише по книгите. Чети, моля ти се, недей само да говориш!
...don't you want somebody to love... don't you need somebody to love
| |
|
МОЯТ НЕО ПОДПИС ...
Подпис:
| |
|
|
|
|