Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:12 19.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Тема SAMO PROBLEMI S T'VA DIABLO!!!!!нови  
Автор BUGSY ()
Публикувано03.08.00 13:01

SISTEMATA MI PII266, RAM320MB, VOODOO 3 2000 I SI NAKUSVA VSE EDNO CHE SUM S 486, DUMI NIAMAM!!!!V SUSHTOTO VREME UNREAL THE TOURNAMENT SI VURVI 1024X768 BEZ NIKAKVI GRIZI.IMAM I VUPROS ZA TAZI IGRA.IAVNO VERSIATA KOIATO IMAM E NIAKAKVA SKAPANA I NE MOGA DA IGRAIA DIREKTNA MREZA SUS SUSEDA.S DEMOTO NIAMAME PROBLEMI.

Тема SAMO PROBLEMI S T'VA DIABLO!!!!!нови [re: BUGSY]  
Автор MASKLIN ()
Публикувано03.08.00 14:38

Ndpalno ti sachustvam, i az gi imam sushtite problemi.Varhu tai igra ima oshte dosta rabota.Mai ne sa ia optimizirali dobre. Na AMD K6-3 400 pak maze.Poslednite niva ne me pitai kak sam gi igral.Da ne govorime kato se bih s Diablo........ Probvai da si svalish nai novia patch ot http://blizzard.com/diablo2 ako ne stane ne znam......

Тема SAMO PROBLEMI S T'VA DIABLO!!!!!нови [re: MASKLIN]  
Автор j ()
Публикувано04.08.00 17:39

Az sum sis620 na dynoto i Celeron 366 64 Ram Diabloto si vyrvi super

Тема SAMO PROBLEMI S T'VA DIABLO!!!!!нови [re: j]  
Автор zdravko ()
Публикувано05.08.00 14:21

a az sam s 128mbRAM , Riva TNT2 , Pentiom 2 433Mhz I mi varvi perfektno I moiata versia e 2.23 A i ako iska6 si iztegli cialata versia ot www.fileplanet.com

Тема SAMO PROBLEMI S T'VA DIABLO!!!!!нови [re: BUGSY]  
Автор ninja ()
Публикувано17.08.00 02:10

и аз се побърках братиа с това диабло, насича ми ужасно и все по зле става. а съм със PII celeron na 300 , 64 ram i vodoo banshee, s patch 1.02 ужас.............. някой знае ли ниакакъв вариант за оправиане? пишете !!!

Тема Защо не пробваш друга версия? [re: BUGSY]  
Автор Motoko ()
Публикувано06.09.00 05:33

Моите съболезнования ninja ;((( Може би е от версията. Конфигурациите ни не се различават много (PII celeron 400, 64 RAM i Riva TNT 2 ultra), но ми върви почти без да насича, но само почти (имам в предвид, че това става, но в приемливи граници). Само че аз съм на версия 1.00. Може би от версията ти идват проблемите? За съжаление не знам от къде може да си намериш някой по-свестен patch;( Успех!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.