Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:09 21.03.25 
Игри
   >> Геймъри
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема DIABLOII-PROBLEEEEM!!!!!!нови  
Автор BUGSY ()
Публикувано30.08.00 16:14

NA ACT IV NE MOGA DA NAMERIA SKAPANIA "HELLFORGE HAMMER".SLOZIH TUPIA KAMAK NA MIASTO, NO NIKADE NIAMA CHUK ZA DA GO SCHUPIA MAMKA MU!!!!!

Тема DIABLOII-PROBLEEEEM!!!!!!нови [re: BUGSY]  
Автор ninja ()
Публикувано31.08.00 01:25

probwai pak da minesh cialoto nivo, sloji si pone patch 1.01 ot blizzard uspeh............. ninja

Автор D ()
Публикувано31.08.00 02:59

Tyrsi okolo mqstoto kydeto si otrepal debeliq pedal tam trqbva da e

Тема DIABLOII-PROBLEEEEM!!!!!!нови [re: D]  
Автор Lost^Soul ()
Публикувано31.08.00 05:00

abe prosto si go ibii pak i toi ti go dava bre!

Автор BUGSY ()
Публикувано31.08.00 09:10

EI MERSI MNOGO, AZ TOIA DUHLIO GO UTREPAH PO SREDATA NA NIVOTO SHTOTO MNOGO ME GONESHE SKAPANIAKA.S'A SHE HODIA DA PREBIA PAK.OSHTE VEDNUZ BLAGODARIA.

Тема BUGSY,нови [re: BUGSY]  
Автор Deny ()
Публикувано31.08.00 14:52

кво стана? Действа ли тая работа? Щото нали веднъж като си го убил - той си е умрял и не може пак да го убиеш??? Аз съм още в Третия град, ама голям зор видях докато утрепя тлъстия брат на Диабло в последния куест на Втория град - спука ме да ме замръзява! Дигнах колд-резистанса до 68 и пак си беше ад! И после един приятел каза, че срещу това замръзяване нямало резистанс, щото то не било ледена магия, ами биро аура - като тая на Паладина - и нямало отърване от замръзяването. Кво ще кажете вие по въпроса?

Тема BUGSY,нови [re: BUGSY]  
Автор BUGSY ()
Публикувано01.09.00 09:37

abe vsichko si e tochno,seivnah se i toi posle pak si e tam,ochistih debelaka i posle diablo tesen mu se vidia sveta, ot dnes zapochvam na "nightmare",no veche niakak ne mi e tolkova kef.az iskam da guram prez battle.net obache dzitkam prez mreza i ne moga da se konektna.polzvam otvorena linia,obache ima problem.

Тема Ta za Durielнови [re: Deny]  
Автор Lost^Soul ()
Публикувано01.09.00 11:18

Abe to nema resistance za tui 6tot to te zamrazqva postoqnno ,da kato aurata na Paladina e!Tyi 4e si go 4e6e6 zamrazen!Kaji kyv si i ako ima6 problemi svirka6!

Тема аха, да!нови [re: Lost^Soul]  
Автор Deny ()
Публикувано01.09.00 16:51

Имам 2 магьосници - едната е с ледена магия, другата с огнена - понеже си падам по безконтактния бой, не по касапницата, съм много доволна от избора ми на герой.

Тема BUGSY, [re: Deny]  
Автор D ()
Публикувано01.09.00 23:54

Kakvo da kajem kakvo ti puka za zamrazqvaneto i taka se trepe spopkoino.......

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.