Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:48 23.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема diablo 2 super newsнови  
Автор ninja ()
Публикувано17.08.00 02:45

edin priatel mi kaz che ima opredeleni mesta w igrata kudeto gadinite izbiti, dawat mnogo experience points , i che bil naprawil za 2 chasa + 19 levels/ skill points. a bil ot 30 level barbarian. az ste go pitam tezi dni kude tochno e towa. niakoi znae li nesto po wyprosa abe hora na kakwi sistemi igraete igrat , mnogo mi nasicha ninja

Тема diablo 2 super newsнови [re: ninja]  
Автор TZAR ()
Публикувано17.08.00 16:24

Zdr, gitkam Diablo,no ne Diablo 2 Moiata sitema e dobra,na nito edna igra koiato mi iska Voodoo ne nasicha

Автор Tod ()
Публикувано17.08.00 21:40

В Акт II има едно ниво - The Maggot Lair. До него се стига от Far Oasis - то е в една дупка. Представлява тунели с едни буболечки в тях. Минава се от Level 1 в 2 и накрая в Level3. Там в единия край на нивото има струпване на огромен брой буболечки. Кокато ги избиеш ти дава от един сандък Staft of the Horadric Staff. Ако минеш нивото няколко пъти си качваш нивото много по-бързо. Обикновено с едно минаване качваш едно ниво. Ако знаеш и други такива места се обади. Успех!!!!!

Автор FonManiac ()
Публикувано18.08.00 01:17

Tezi neshta sa gluposti, nai mnogo da ima bug v igrata, ostanal dosega nezabeljazan. Jarulf e napravil "new Average Experience By Level and Area chart" na http://pf.chemeng.lth.se/diablo2/exp.txt, samo che neshto v momenta ne shte da resolva DNS-a (pone pri men). Obache predi sam go otvarjal, tam ima spisak na tova kolko sredno exp se poluchava na vsjako nivo v Diablo 2. Za Diablo okazva se osnovno mnogo RAM. V momenta go igraja s 32mb cel 366 voodoo3/2000, dosta nasicha na momenti. Predi sus 128 njamah problem, Ati bez 3d, PII na 400.

Автор ninja ()
Публикувано18.08.00 01:54

благодаря на fon maniac i na Tod, точно за това място ми казаха днес, ако науча нещо ново ще ви го кажа дано да е само РАМ проблема с насичането каква игра имате? original - 70 lv, ili druga, koq wersiq igraete

Автор FonManiac ()
Публикувано19.08.00 02:03

Imam original, ot Anglia, obache vzeta na cena 77 DEM ot Germania :). Ako mogesh vzemi nazaem ot priatel RAM i probvai. Versiata mi e 1.02.

Автор The Avatar ()
Публикувано21.08.00 12:33

Mi qwno problema naistina e w RAM-a. az q igraq na: AMD-K6-2 300@333 RAM 128mb -pc100 hdd UDMA66 CD-ROM 16x i Voodoo 2 I NQMA NIKAKWO NASICHANE !!! Naistina trqbwa da opitash da slojish malko pamet :-)

Тема абе, не е съвсем така [re: Tod]  
Автор Deny ()
Публикувано31.08.00 15:20

Експириънс се трупа бързо когато убиваш силни противници - не е толкова важно количеството им. Например, в Раша'с Томб - пещерите, отбелязани със знаци във Втория град, са пълни с разни герои и ако искаш да вдигнеш левъла не е зле да ги обходиш всичките - не само тази, която ти е необходима.

Тема diablo 2 super newsнови [re: The Avatar]  
Автор Motoko ()
Публикувано06.09.00 01:47

И според мен D2 има високи изисквания не толкова към видеокартата, колкото към RAM-а. Аз си джъткам на celeron400, 64 RAM, NVIDIA RIVA TNT2 ultra, но пак от време на време ми цепи. Макар че е в рамките на поносимото, това ме дразни. Няма как ще трябва да търпя докато намеря средстава за още 64 RAM.

Тема Така е, но...нови [re: Deny]  
Автор Motoko ()
Публикувано06.09.00 04:18

...но има и много голямо значение от това кой level са гадините, коити убиваш и кой level си ти. Аз например убих Izual на Hell, но вместо да ми даде 448 866 exp., както пише в таблиците публикувани в Gamers' Workshop, аз взех само 295 556 exp., защото съм само 52 level

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.