Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:28 21.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Sobstvenici na Game Cluboveнови  
Автор Avatar ()
Публикувано25.08.00 14:48

Molia ako niakoi, koito se zanimava sys Software-nata poddryjka na Game Club, prochete tova, da mi dade niakakva informacia po slednia vypros: Za klub s 15 PC ,ako triabva vsichki igri da sa oficialni i licenzirani, po kolko broia ot igra triabva da bydat zakupeni ? 10X Forward Kolegi P.S. moje da mi pishete directno na Emaila. P.P.S. molia da ne se obsyjda principno dali e nujno da se zakupuvat tezi igri ( ili da se kara s piratki )

Тема Sobstvenici na Game Cluboveнови [re: Avatar]  
Автор Hall ()
Публикувано25.08.00 19:13

ami tova zavisi glavno ot igrata! naprimer edno kopie na quake2 stava da rechem za 8 komputera (ne sam siguren tochno za broia na komputrite no e neshto takova) dokato na starcraft triabvat za vseki komputer otdelno kopie,pri tiberian sun za dva komputera triabva edno kopie.Tova zavisi samo i edinstveno ot igrata koiato shte kopuvash!Za da razberesh koia igra za kolko kompa stava shte se naloji da prochetesh game manual-a.

Тема Sobstvenici na Game Clubove [re: Avatar]  
Автор FonManiac ()
Публикувано26.08.00 00:43

Ima igri koito pozvoljavat s edno cd da se igrae ot njakolko choveka - kakto Total Annihilation naprimer. Ima drugi koito iskat otdelno kopie za vseki igrach - kakto Diablo 2 primerno. Kakto pishe i Hall - specifichno e. Za Quake2 obache mislja che vseki trjabva da si ima otdelno kopie. Vaprosat e v tova che kogato izpolzvash igrite za da pechelish ot tjah ti trjabva razlichen licenz, ne takuv kato tozi koito poluchavash kogato gi kupuvash za sobstvena upotreba. Nai-legalnia variant e da se svurgesh s BULSA (ili nein zapaden analog) i da gi popitash.

Тема Sobstvenici na Game Cluboveнови [re: Avatar]  
Автор IronmanBG ()
Публикувано30.08.00 09:25

За съжаление единственото законно решение е 1 лиценз 1 компютър. Sad but true!

Тема горкичкия:-(нови [re: Avatar]  
АвторАдам Смит (Нерегистриран)
Публикувано22.11.00 18:27

Сам не можеш ли да смяташ?

Тема Отг: Sobstvenici na Game Cluboveнови [re: Avatar]  
АвторThe_King (Нерегистриран)
Публикувано25.11.00 00:19

Kvi licenzni igri be hora,chtoto sus sigurnost
vlizate sus dvata kraka vutre.Moga samo da vi kaga za kakvo triabva da si prigotvite pari ,no
tova ne sa igrite /licenzni-te/. Znachi , ot 4-ri
godini imam zala /edna ot purvite v stranata/ ,
trugnah sus machini za po 1200$ /1996g - Pentium 75Mhz 8RAM 2MB video 850MB Hard/ , edna godina
beche dobre /vsichko trugvache i vurveche bez grechka/ ,no sled 1,5 godina zapochnaha postoiannite UPGARDE.
A ot 1 godina nasam /otkakto izliazoha 1000-te zali / vuobchte izbiagvam da prikazvam chte ima
niakakva pechalba ot cialata rabota , chtoto tia
kloni kum 0-ta .

Тема Отг: Sobstvenici na Game Cluboveнови [re: The_King]  
Автор4i4ko pari4ko (Нерегистриран)
Публикувано25.11.00 12:06

privet ot slyn4ewiqt LA
naprawih si klub oshte prez 89 godina sys 286 i 386
no prez 93 godina re6ih 4e towa ne mi e dostaty4no i imigrirah w USA
sega imam weriga ot klubowe tuka wsi4ko mi e licenzno i si milionerstwam w LA.

Тема Отг: Sobstvenici na Game Cluboveнови [re: 4i4ko pari4ko]  
АвторThe_King (Нерегистриран)
Публикувано27.11.00 00:40

Kude e tova slunchevo miasto "LA" be , da ne bi da e sukrachtenie ot L u n a t A ?

Тема Отг: Sobstvenici na Game Cluboveнови [re: Avatar]  
Автор SirJ (непознат )
Публикувано23.12.00 20:42

Приятелю въпроса е доста сложен . Запознат съм доста добре с официалната и неофициалната част на проблема . Ако искаш да научиш нещо обади ми се на 37 55 05 Янко .

Тема Отг: Sobstvenici na Game Cluboveнови [re: SirJ]  
Авторgamer_anon (Нерегистриран)
Публикувано24.12.00 01:02

i zashto molja te ne spodelish pone neoficialnata chast s nas tuk v kluba?che inache shte pochne edno zvunene i ot BULSA i ot......:)))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.