Тема
|
Sobstvenici na Game Clubove
|
|
Автор |
Публикувано | 25.08.00 14:48 |
|
Molia ako niakoi, koito se zanimava sys Software-nata poddryjka na Game Club, prochete tova, da mi dade niakakva informacia po slednia vypros:
Za klub s 15 PC ,ako triabva vsichki igri da sa oficialni i licenzirani, po kolko broia ot igra triabva da bydat zakupeni ?
10X Forward Kolegi
P.S.
moje da mi pishete directno na Emaila.
P.P.S.
molia da ne se obsyjda principno dali e nujno da se zakupuvat tezi igri ( ili da se kara s piratki )
|
|
Тема
|
Sobstvenici na Game Clubove
[re: Avatar]
|
|
Автор |
Hall () |
Публикувано | 25.08.00 19:13 |
|
ami tova zavisi glavno ot igrata!
naprimer edno kopie na quake2 stava da rechem za 8 komputera (ne sam siguren tochno za broia na komputrite no e neshto takova) dokato na starcraft triabvat za vseki komputer otdelno kopie,pri tiberian sun za dva komputera triabva edno kopie.Tova zavisi samo i edinstveno ot igrata koiato shte kopuvash!Za da razberesh koia igra za kolko kompa stava shte se naloji da prochetesh game manual-a.
|
|
|
Ima igri koito pozvoljavat s edno cd da se igrae ot njakolko choveka - kakto Total Annihilation naprimer. Ima drugi koito iskat otdelno kopie za vseki igrach - kakto Diablo 2 primerno. Kakto pishe i Hall - specifichno e. Za Quake2 obache mislja che vseki trjabva da si ima otdelno kopie.
Vaprosat e v tova che kogato izpolzvash igrite za da pechelish ot tjah ti trjabva razlichen licenz, ne takuv kato tozi koito poluchavash kogato gi kupuvash za sobstvena upotreba. Nai-legalnia variant e da se svurgesh s BULSA (ili nein zapaden analog) i da gi popitash.
|
|
|
За съжаление единственото законно решение е 1 лиценз 1 компютър. Sad but true!
|
|
Тема
|
горкичкия:-(
|
|
Автор | Адам Смит (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.00 18:27 |
|
Сам не можеш ли да смяташ?
|
|
Тема
|
Отг: Sobstvenici na Game Clubove
|
|
Автор | The_King (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.11.00 00:19 |
|
Kvi licenzni igri be hora,chtoto sus sigurnost vlizate sus dvata kraka vutre.Moga samo da vi kaga za kakvo triabva da si prigotvite pari ,no tova ne sa igrite /licenzni-te/. Znachi , ot 4-ri godini imam zala /edna ot purvite v stranata/ , trugnah sus machini za po 1200$ /1996g - Pentium 75Mhz 8RAM 2MB video 850MB Hard/ , edna godina beche dobre /vsichko trugvache i vurveche bez grechka/ ,no sled 1,5 godina zapochnaha postoiannite UPGARDE. A ot 1 godina nasam /otkakto izliazoha 1000-te zali / vuobchte izbiagvam da prikazvam chte ima niakakva pechalba ot cialata rabota , chtoto tia kloni kum 0-ta .
|
|
Тема
|
[re: The_King]
|
|
Автор | 4i4ko pari4ko (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.11.00 12:06 |
|
privet ot slyn4ewiqt LA naprawih si klub oshte prez 89 godina sys 286 i 386 no prez 93 godina re6ih 4e towa ne mi e dostaty4no i imigrirah w USA sega imam weriga ot klubowe tuka wsi4ko mi e licenzno i si milionerstwam w LA.
|
|
Тема
|
[re: 4i4ko pari4ko]
|
|
Автор | The_King (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.00 00:40 |
|
Kude e tova slunchevo miasto "LA" be , da ne bi da e sukrachtenie ot L u n a t A ?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
SirJ (непознат
) |
Публикувано | 23.12.00 20:42 |
|
Приятелю въпроса е доста сложен . Запознат съм доста добре с официалната и неофициалната част на проблема . Ако искаш да научиш нещо обади ми се на 37 55 05 Янко .
|
|
Тема
|
[re: SirJ]
|
|
Автор | gamer_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.12.00 01:02 |
|
i zashto molja te ne spodelish pone neoficialnata chast s nas tuk v kluba?che inache shte pochne edno zvunene i ot BULSA i ot......:)))
|
|