|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
diablo 2 super news
|
|
Автор |
ninja () |
Публикувано | 17.08.00 02:45 |
|
edin priatel mi kaz che ima opredeleni mesta w igrata kudeto gadinite izbiti, dawat mnogo experience points , i che bil naprawil za 2 chasa + 19 levels/ skill points.
a bil ot 30 level barbarian.
az ste go pitam tezi dni kude tochno e towa.
niakoi znae li nesto po wyprosa
abe hora na kakwi sistemi igraete igrat , mnogo mi nasicha
ninja
| |
Тема
|
diablo 2 super news
[re: ninja]
|
|
Автор |
TZAR () |
Публикувано | 17.08.00 16:24 |
|
Zdr,
gitkam Diablo,no ne Diablo 2
Moiata sitema e dobra,na nito edna igra koiato mi iska Voodoo
ne nasicha
| |
Тема
|
diablo 2 super news
|
|
Автор |
Tod () |
Публикувано | 17.08.00 21:40 |
|
В Акт II има едно ниво - The Maggot Lair. До него се стига от Far Oasis - то е в една дупка. Представлява тунели с едни буболечки в тях. Минава се от Level 1 в 2 и накрая в Level3. Там в единия край на нивото има струпване на огромен брой буболечки. Кокато ги избиеш ти дава от един сандък Staft of the Horadric Staff. Ако минеш нивото няколко пъти си качваш нивото много по-бързо. Обикновено с едно минаване качваш едно ниво.
Ако знаеш и други такива места се обади.
Успех!!!!!
| |
|
Tezi neshta sa gluposti, nai mnogo da ima bug v igrata, ostanal dosega nezabeljazan. Jarulf e napravil "new Average Experience By Level and Area chart" na http://pf.chemeng.lth.se/diablo2/exp.txt, samo che neshto v momenta ne shte da resolva DNS-a (pone pri men). Obache predi sam go otvarjal, tam ima spisak na tova kolko sredno exp se poluchava na vsjako nivo v Diablo 2.
Za Diablo okazva se osnovno mnogo RAM. V momenta go igraja s 32mb cel 366 voodoo3/2000, dosta nasicha na momenti. Predi sus 128 njamah problem, Ati bez 3d, PII na 400.
| |
Тема
|
diablo 2 super news
|
|
Автор |
ninja () |
Публикувано | 18.08.00 01:54 |
|
благодаря на fon maniac i na Tod, точно за това място ми казаха днес, ако науча нещо ново ще ви го кажа
дано да е само РАМ проблема с насичането
каква игра имате? original - 70 lv, ili druga, koq wersiq igraete
| |
|
Imam original, ot Anglia, obache vzeta na cena 77 DEM ot Germania :). Ako mogesh vzemi nazaem ot priatel RAM i probvai. Versiata mi e 1.02.
| |
|
Mi qwno problema naistina e w RAM-a.
az q igraq na:
AMD-K6-2 300@333
RAM 128mb -pc100
hdd UDMA66
CD-ROM 16x
i Voodoo 2
I NQMA NIKAKWO NASICHANE !!!
Naistina trqbwa da opitash da slojish malko pamet :-)
| |
Тема
|
абе, не е съвсем така
[re: Tod]
|
|
Автор |
Deny () |
Публикувано | 31.08.00 15:20 |
|
Експириънс се трупа бързо когато убиваш силни противници - не е толкова важно количеството им.
Например, в Раша'с Томб - пещерите, отбелязани със знаци във Втория град, са пълни с разни герои и ако искаш да вдигнеш левъла не е зле да ги обходиш всичките - не само тази, която ти е необходима.
| |
|
И според мен D2 има високи изисквания не толкова към видеокартата, колкото към RAM-а.
Аз си джъткам на celeron400, 64 RAM, NVIDIA RIVA TNT2 ultra, но пак от време на време ми цепи. Макар че е в рамките на поносимото, това ме дразни. Няма как ще трябва да търпя докато намеря средстава за още 64 RAM.
| |
Тема
|
Така е, но...
[re: Deny]
|
|
Автор |
Motoko () |
Публикувано | 06.09.00 04:18 |
|
...но има и много голямо значение от това кой level са гадините, коити убиваш и кой level си ти. Аз например убих Izual на Hell, но вместо да ми даде 448 866 exp., както пише в таблиците публикувани в Gamers' Workshop, аз взех само 295 556 exp., защото съм само 52 level
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|