|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Diablo2 prevurtiah iaaaaaaaaa
|
|
Автор |
Maniac () |
Публикувано | 18.08.00 01:36 |
|
Offfff sled dulgi noshti bez spane i sus 2mishki uspiah da prevurtia diablo 2 i na normal i na nigthmare sus necromancer.A za tova che v niakoj mesta se kachva burzo ekspireinsa sa pulni gluposti prevurtash igrata na normal i kato pochnesh nbaa nigtmare v purvi akt shte kajish 1000000ekspirins bez da obikaliash nivoto i da vlizash vuv vsiaka dupka.No ot edno sum razocharoven Mephisto mmi se stori ujasno slab a puk za DIABLOTO da ne govorime obshto vzeto na men negovata straja mi vze niakolko jivota(niakolk oputi me ubi)dokato diabloto uspia edva edva edin put da me uchisti i sled tova mu vidiah smetkata na Nightmare e baia trudno no pu vmesto tova si ovladial vsichki questove i si podsilil iako geroja a be igrata e super spored men shte ima diablo 3 zashtoto diablo2 svurshva s otvoren kraj.
Ami tova e ako niakoj rfen na taia igra iska da si spodeliame informacia da psihe pone az sum zapomnil vsichki questove na izust i moga da pomogna na vseki kojto iska
| |
Тема
|
[re: Maniac]
|
|
Автор |
Symp () |
Публикувано | 19.08.00 23:26 |
|
A, dobro utro - na men ve4e otdavna mi pisna. Ti po kolko vreme igraesh na den? Shtoto pone ot edin mesec te gledam da pishesh za diablo 2 a 4ak sega si ia prevartial.Az ia prevartiah sas vsi4ki geroi bez Magiosnicata....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sketch () |
Публикувано | 19.08.00 23:27 |
|
ti si MANIAK:)
| |
|
Idejata na tazi igra ne e prosto da bude prevurtana. Idejata e da bude prevurtana v otbor, da se sreshtash i govorish s nepoznati i da pravish sajuzi i vrajdi, da targuvash i da se biesh, da se doverjavash ili ne. Opitaite se, namerete nachin da igraete i v battle.net... A shto se otnasja do single player, za hvalene e ako njakoi ot vas igrae sam sreshtu igrata v 8 player multiplayer game. As ne moga da se pohvalja s tova. Inache, dori i edin parvoklasnik ako mu dadete dostatuchno vreme moge da prevarti igrata - struva li si da se hvali chovek s tova?
| |
|
Az igtah dulgo vreme sled tova prestanah i sega pochnah abe na nightmare e baia trudno a sam ia prevurtal na normal sus BARBARAIN NECROMANCER AMAZON I MAGIOSNICATA A NA NIGGHTMARE SUS NECROMANCER
| |
|
Е добре че си почнал с некроман Аз почнах с паладин и сега на 3та част (nightmare) през 10 минути трябва да пускам таун портал. Според мен играта е най лесна с некроман.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sniper () |
Публикувано | 28.08.00 11:50 |
|
I az po diavolite prevartqh smotanoto Debilo 2.Skoro shte go prevartq na Hell(mai niama da e mnogo skoro).Mislq,che Diablo 1 misliq che e po-trudna.Nqma da zabravq kolko pati me ubivashe tova kopelence na ADA ggrrrrrrrrrr.Kakto i dae-dvoikata sashto e qka,tai che kef da stava.Mejdu drugoto igraiq s Necrofil.
| |
|
Brato4ki lo6o vi se pi6e 6tot az ot mesec sym gi vyrtql sys si4ki gerio na hell,ako nqkoi mu trqbvat predmeti da se obadi ,imam edna druga djadja!
| |
|
я кажи, как е с Амазонката? В смисъл - тя има адски готини магии, ама нещо не ме съблазнява да си направя такъв герой - заради това, че трябва да се бия и с оръжие...
Аз имам две Магьосници - MANIKA - с огнена магия и AROLINS с ледена магия. Още съм в началото на Третия град и с двете. Много съм доволна - мисля, че много добре уцелих /случайно/ кои от магиите им да ъпдейтвам.
И още нещо - успявал ли си да събереш комплект оръжие и доспехи?
Аз до сега не съм. Каквото и да намеря от комплект - колан или ботуши, или оръжие - все са на различни герои.
Въобще, възможно ли е да се събере такъв комплект? Каква е вероятността? Ако е много малка - да зная и въобще да не ги събирам!
| |
|
Brato ne ti trebvat tiq gluposti komplektite bre!Si4ki sa typi!Za koito e re6il da igrae seriozno samo ot vtorite(exceptional) predmeti i jylti ti trebvat!A pyk amazonkata mnoo luda e!A sorceress e nai slaba da kaja 6tot sys si4ki igraq!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|