|
|
|
Тема
|
Diablo 2 po internet !!!
|
|
| Автор |
Darth Vader () |
| Публикувано | 17.07.00 19:53 |
|
|
koyto iska da igrae diablo 2 po internet da se svarje s men. sashto moje da me nameri v UNIBG - kanal #saykor. pak moje vie deto prochetete tova da sednete da si orejdate sreshti tam za da igraete ne samo na diablo 2. vse pak interneta moje da se polzva i za tova da se igraqt igri. e vqrno che shte jertvate ot skorosta si i nqma da tochite izvestno vreme warez ili mp3-ta no pak lichno na men mi omrana da si igraq s kompiutrite. :) izvestno vreme nqma da vlizam v irc no imayte tarpenie posle shte padne igra.
| |
|
|
|
Opitah da igraia niakolko pati s edin priatel no ima mnogo goliam lag za klienta. Stava samop za dublirane i razmiana na itemi.S Dial-up e taka.
| |
|
|
|
opitay da upgreitnesh igrata. az sam na versiq 1.02 no oshte ne sam q igral s drug chovek po internet
| |
|
|
|
As ja igraja v Battle.net... Njamam nikakuv lag no sum s prekaleno burza vruzka. Ako njakoi iska - da prati belegka i shte host-na edna igra, moge i da e dobra skorostta. Obache shte trjabva da pochna ot purvo nivo, zashtoto geroja mi e "closed" i e samo za Battle.net.
| |
|
|
|
izogray q na single i shte stignesh nqkade 27-28 level s koyto da pochnesh na multi. kato mi pusnat pravata liniq shte ti se obadq
| |
|
|
|
E purvo shte ja izigraja v Battle.net - sega sum na Act III. Sled tova i na multiplayer...
| |
|
|
|
Yoo niakoi ako iska moje da mi sendne e-mail i az ste hostna game imam geroi na 24 LVL s gotini neshtitza i dosta $$. Ako se naviete pratete mail na vnikolov@columbus.rr.com
P.S. Vruzkata mi e dosta iaka taka che moje da niama LAG:(
a mashinata e Dual P3 na 600Mhz 1GB RAM 50GB HDD SCSI.
Are chakam :)
| |
|
|
|
Moja sushto e 24 nivo barbarian, ama v battle.net i e closed. Inache i as imam njakoi neshta - Blessed Plate Mail of Thorns - defense 189, attaker take damage of 1. Swords - Savage Bastard Soword of the Giants - damage one hand 11-33, two 25-43, +11 to strength; Havoc song - damage one hand 7-18, two 13-30, +1 mana after kill, 4-6 cold damage, +13 attack rating, +3 to minimum damage; Glorious Gauntlets of the Tiger - defense 23, +28 to Life. Dosta prusteni i amuleti, kakto i perfectni i drugi gems :).
| |
|
|
|
Hej wie s piratskite kopiq na D2:
ochakwa se alternativen server na BATTLE.NET
www.fsgs.com
ajde... kato go pusnat shte se widim :-)
| |
|
|
|
|