Тема
|
Diablo2 problem
|
|
Автор |
Munio () |
Публикувано | 12.07.00 11:51 |
|
abe s windows98 sym s 64 ram i vypreki tova diabloto dere kato ludo po diska, osobeno kato se syberat poveche zhivotni na njakoe miasto. kolko ram iska taia igra ot mene? daite njakoia ideia kakvo da i ponamalia kato opcii, che da se igrae kato horata. njakade v temite tuk vidiah che v direct3d defaulta bil 32bitov cviat, ako njakoi znae kak da dam na 16bitov da svirka. da ne vi razpraviam kakva myka beshe pri shefa na maggot lair-a deto e pylno sys onia zhyltite pedalcheta, koito serat postoianno novi gadinki i staiata e typkana s tiah :((((
inache igrata rox, izobshto ne mi razpraviaite che nox ili kvoto i da bilo e po-dobro ot neia
|
|
|
Munio.Off brato neznam kak dati pomogna ama ti moje da mi pomognesh az minah ,aggot lair i drugite i stignah do LOST COTY i tam neznam kvo danapravia ili kade da otid ashe pomognesh li ako i i ti si tam
|
|
Тема
|
Diablo2 problem
[re: Munio]
|
|
Автор |
Munio () |
Публикувано | 12.07.00 13:33 |
|
:) i az sym na lost city, namerih v maggot lair shafta na horadric staff, cube go imam, sega tyrsia claw viper temple che i tam da gi potrosha ot boi i da vzema heada na horadric staffa. temple e njakade na majnata si, brat mi go nameri ama pomnia s baia zor. i az kato shashav si obikaliam kartata i go tyrsia v momenta. inache komentara mi, igraia s barbariana i prosto de kvoto vidia mu skysvam gyza sys zdrav selski boi. e tva e geroi za mene :))
osven tva necromancera e goliama gyzaria kat napravi 3 golema i sedi i si byrka v gyza dokato golemite machkat de kvoto hvanat.
njakoi da znae do kolko kristalcheta moga da obediniavam v po-golemi sys horadric cube? i ima li njakakva dalavera da se zanimavam izobshto sys socketed ekipirovka, shtoto do momenta namiram magic items deto sa vse po iaki ot kvoto i da si pomislia da sglobiavam s kristalcheta
|
|
Тема
|
Off i az sam tam
|
|
Автор |
Maniac () |
Публикувано | 12.07.00 14:59 |
|
Az igraia s Barbarain sushto i nemoga da otkria nito peshterite 7tepeshteri nito toia shiban hram inache vsichki gi zburkah ot boi prosto prochistih kartata.Obache mi se skapa seifa i sa pochvam otnachalo az she stigna za 1chas do lost city no tam nemoga da napravia nishto prosto obikolih kartata ot krai do krai niamago toia hram
|
|
|
As mislja che ne moge necromansera da ima poveche ot 1 golem i tova go pishe na dosta mesta. Ti vigdal li si go s 3??
3 kristala ot edin vid kato slogish ti dava edin kristal ot sushtia vid ama s podobreno kachestvo.
Ima dalavera ako sa ti kachestveni kristalite - vazmognite stepeni sa: chipped, flawed, normal, flawless, perfect. Ako slogish 3 perfect si stava mnogo zdrava rabota. Obache njakade kum chast IV bi trjabvalo da ima predmeti koito sa po dobri dori ot socketed s 3 perfect.
|
|
|
Ami Munio ne sardi ama az ubih ve4e 1 pat Diabloto i sega zapo4nah igrata na NIGHTMARE. Igraja s Necromancer-a i 4estno kazano ne moje da ima pove4e ot edin golem.
Osven tova niama smisal da pitash kak da minesh dadeno nivo shtoto s kolkoto i geroja da zapo4nesh razpolojenieto na kartata e razli4ni, samo Quet Item-ite i Questovete sa ednakvi.
Oshte neshto. Za Horadric Cuba - az ot mnogo eksperimenti sa nabutah mnogo iako otna4alo. Vzeh 4e slojih edin prasten i 5 kristala i ot cialata istopria mi naravi edin prasten 23 Lightning resistence. Napravo ujas. Taka 4e po-leko s eksperimentite.
Necroto mi e 27 Level.
|
|
|
taia rabota hubavo ama njakoi da znae neshto po vyprosa s rama i dereneto po diska
inache i dnes pak blyskah suma ti vreme skapania claw viper temple go njama, a obhodih cialata shibana karta
|
|
Тема
|
Diablo2 problem
|
|
Автор |
D () |
Публикувано | 13.07.00 01:40 |
|
Abe sys toq kub kakvi po tocno oryjiq mogat da se pravqt osven da si minesh questa??? Onq dyrtiq razpravq neshto obace neshto nemoga da si go preveda???
|
|
Тема
|
Za Munio
|
|
Автор |
D () |
Публикувано | 13.07.00 01:44 |
|
Tova za vampirite trqbva da e do nivoto sys izgubeniq grad, a za rama ne bi trqbvalo da imash problemi 64 za predostatycno za samostoqtelna igra.
|
|
Тема
|
Za RAM-a
[re: D]
|
|
Автор |
Symp () |
Публикувано | 13.07.00 11:25 |
|
Munio, triabva date razo4arovam. Az sam s 128 Mb i pak v golemite meleta fps-to pada do 7-8 fps. Napravo nemoje da se igrae. Izkliu4ih vsi4ki ekstri ot Video option i pak e zle na mesta. Spored men e v tozi gaden 32Bit-ov cviat kakto ve4e kazah.
|
|