Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 14.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Diablo2 problemнови  
Автор Munio ()
Публикувано12.07.00 11:51

abe s windows98 sym s 64 ram i vypreki tova diabloto dere kato ludo po diska, osobeno kato se syberat poveche zhivotni na njakoe miasto. kolko ram iska taia igra ot mene? daite njakoia ideia kakvo da i ponamalia kato opcii, che da se igrae kato horata. njakade v temite tuk vidiah che v direct3d defaulta bil 32bitov cviat, ako njakoi znae kak da dam na 16bitov da svirka. da ne vi razpraviam kakva myka beshe pri shefa na maggot lair-a deto e pylno sys onia zhyltite pedalcheta, koito serat postoianno novi gadinki i staiata e typkana s tiah :(((( inache igrata rox, izobshto ne mi razpraviaite che nox ili kvoto i da bilo e po-dobro ot neia

Тема Diablo2 problemнови [re: Munio]  
Автор Maniac ()
Публикувано12.07.00 12:08

Munio.Off brato neznam kak dati pomogna ama ti moje da mi pomognesh az minah ,aggot lair i drugite i stignah do LOST COTY i tam neznam kvo danapravia ili kade da otid ashe pomognesh li ako i i ti si tam

Тема Diablo2 problem [re: Munio]  
Автор Munio ()
Публикувано12.07.00 13:33

:) i az sym na lost city, namerih v maggot lair shafta na horadric staff, cube go imam, sega tyrsia claw viper temple che i tam da gi potrosha ot boi i da vzema heada na horadric staffa. temple e njakade na majnata si, brat mi go nameri ama pomnia s baia zor. i az kato shashav si obikaliam kartata i go tyrsia v momenta. inache komentara mi, igraia s barbariana i prosto de kvoto vidia mu skysvam gyza sys zdrav selski boi. e tva e geroi za mene :)) osven tva necromancera e goliama gyzaria kat napravi 3 golema i sedi i si byrka v gyza dokato golemite machkat de kvoto hvanat. njakoi da znae do kolko kristalcheta moga da obediniavam v po-golemi sys horadric cube? i ima li njakakva dalavera da se zanimavam izobshto sys socketed ekipirovka, shtoto do momenta namiram magic items deto sa vse po iaki ot kvoto i da si pomislia da sglobiavam s kristalcheta

Тема Off i az sam tamнови [re: Munio]  
Автор Maniac ()
Публикувано12.07.00 14:59

Az igraia s Barbarain sushto i nemoga da otkria nito peshterite 7tepeshteri nito toia shiban hram inache vsichki gi zburkah ot boi prosto prochistih kartata.Obache mi se skapa seifa i sa pochvam otnachalo az she stigna za 1chas do lost city no tam nemoga da napravia nishto prosto obikolih kartata ot krai do krai niamago toia hram

Автор FonManiac ()
Публикувано12.07.00 15:08

As mislja che ne moge necromansera da ima poveche ot 1 golem i tova go pishe na dosta mesta. Ti vigdal li si go s 3?? 3 kristala ot edin vid kato slogish ti dava edin kristal ot sushtia vid ama s podobreno kachestvo. Ima dalavera ako sa ti kachestveni kristalite - vazmognite stepeni sa: chipped, flawed, normal, flawless, perfect. Ako slogish 3 perfect si stava mnogo zdrava rabota. Obache njakade kum chast IV bi trjabvalo da ima predmeti koito sa po dobri dori ot socketed s 3 perfect.

Тема Za Munioнови [re: FonManiac]  
Автор Symp ()
Публикувано12.07.00 23:21

Ami Munio ne sardi ama az ubih ve4e 1 pat Diabloto i sega zapo4nah igrata na NIGHTMARE. Igraja s Necromancer-a i 4estno kazano ne moje da ima pove4e ot edin golem. Osven tova niama smisal da pitash kak da minesh dadeno nivo shtoto s kolkoto i geroja da zapo4nesh razpolojenieto na kartata e razli4ni, samo Quet Item-ite i Questovete sa ednakvi. Oshte neshto. Za Horadric Cuba - az ot mnogo eksperimenti sa nabutah mnogo iako otna4alo. Vzeh 4e slojih edin prasten i 5 kristala i ot cialata istopria mi naravi edin prasten 23 Lightning resistence. Napravo ujas. Taka 4e po-leko s eksperimentite. Necroto mi e 27 Level.

Тема Za Munioнови [re: Munio]  
Автор Munio ()
Публикувано12.07.00 23:58

taia rabota hubavo ama njakoi da znae neshto po vyprosa s rama i dereneto po diska inache i dnes pak blyskah suma ti vreme skapania claw viper temple go njama, a obhodih cialata shibana karta

Автор D ()
Публикувано13.07.00 01:40

Abe sys toq kub kakvi po tocno oryjiq mogat da se pravqt osven da si minesh questa??? Onq dyrtiq razpravq neshto obace neshto nemoga da si go preveda???

Тема Za Munioнови [re: Munio]  
Автор D ()
Публикувано13.07.00 01:44

Tova za vampirite trqbva da e do nivoto sys izgubeniq grad, a za rama ne bi trqbvalo da imash problemi 64 za predostatycno za samostoqtelna igra.

Тема Za RAM-aнови [re: D]  
Автор Symp ()
Публикувано13.07.00 11:25

Munio, triabva date razo4arovam. Az sam s 128 Mb i pak v golemite meleta fps-to pada do 7-8 fps. Napravo nemoje da se igrae. Izkliu4ih vsi4ki ekstri ot Video option i pak e zle na mesta. Spored men e v tozi gaden 32Bit-ov cviat kakto ve4e kazah.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.