Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:59 14.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Halflifeнови  
Автор D ()
Публикувано20.05.00 01:47

Mogat li da se puskat botove????

Тема Halflifeнови [re: D]  
Автор wizard_eye ()
Публикувано20.05.00 18:01

da mogat idi na bots.internet.com mai tam beshe i vij za game bots ako nestane idi na google.com i tursi

Тема Halflifeнови [re: wizard_eye]  
Автор D ()
Публикувано21.05.00 02:09

a kak da pusna botovete na Counter-Strike

Тема Half-life ...?....нови [re: D]  
Автор Symp ()
Публикувано22.05.00 13:58

Tova e vse edno da pitash kak da si pusnesh Doom v Quake... Counterstrike se puska kakto se pukat botovete : Neshto ot sorta "c:\games\half-life\half-lige.exe +set game couterstrike" Spored teb moje li da se dobavi dopulneneie kum tozi komanden red i da stne :"c:\games\half-life\half-lige.exe +set game couterstrike +set game jumbot" ???? Niama na4innn :):):) A pyk ako niakoj moje da mi pusne dva add-on-a za niakoja igra EDNOVREMENNO shte go priznaq za VELIK. Symp

Тема Half-life ...?....нови [re: Symp]  
Автор D ()
Публикувано22.05.00 23:36

ehhhh jqlko :((((

Тема Half-life ...?.... [re: D]  
Автор gamer ()
Публикувано22.05.00 23:54

Ako iskash da igraesh neshto kato CS no s botowe, to nameri si " Gangsta Wars" Tam botowete sa wgradeni i gi wikash s komanda.Ima i dosta drugi Addoni za HL s botowe.

Тема Half-life ...?....нови [re: gamer]  
Автор Symp ()
Публикувано23.05.00 00:40

Ne sporia, 4e moje da ima add-on kojto da si ima vgradeni botove.. prosto kazah 4e ako v add-on-a ne e predvideno ne stava :):):) Symp

Тема Half-life ...?....нови [re: Symp]  
Автор gamer ()
Публикувано23.05.00 22:59

Ami prawilno te razbrah ;o))) ,az otwarjah ochite na D prosto.

Тема Half-life ...?....нови [re: gamer]  
Автор Symp ()
Публикувано24.05.00 00:05

:):):) O.K. Mejdu drugoto ti ot koj grad si? Ako sme slu4ajno gradski moje da poigraem neshto,a? Symp

Тема Halflifeнови [re: D]  
Автор KerigaN ()
Публикувано26.05.00 16:41

Abe, ti ot Mars li padash?!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.