Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:29 21.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Тема Ima li fenove na CM99/00?нови  
Автор Maniac ()
Публикувано20.04.00 01:34

CM99/00 e naivurhovnata fytbolna igra!!!Prosto e tolkova realistichna che dori FIFA-ta ne moje da i stupi na malkiqt prust! Interesyva me ima li tyk takiva s koito moga da si govorq na taq tema?Imam dosta hitrinki da spodelqm, a ot dryga strana vinagi ima kvo da se naychi!Taka che ochakvam vkliychvane! p.s. Moje i na e-mail-a da mi pischete!

Тема Ima li fenove na CM99/00?нови [re: Maniac]  
Автор Белчо ()
Публикувано21.04.00 20:55

АЗ ИГРАЯ ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТИ СЕЗОН СЪС МАН ЮТД

Тема Ima li fenove na CM99/00?нови [re: Белчо]  
Автор Maniac ()
Публикувано24.04.00 01:54

I kvo?Po kva shema igraesch i koi igrachi si kypyvasch? Az igrata q imam ot dekemvri minalata godina i do sega ne sum spiral da igraq.Imam igri s nai-razlichni otbori - Man U, Barca, Lazio ,Parma , Juve, Inter, Bayern M, Real M, Leeds , Arsenal, Liverpool i drygi.Dosta nesctha otsnosno shemi, taktiki i igrachi znam, taka che moga da ti pomogna ako imasch nyjda.Ako puk te biva s angliiskiqt ezik ima sait ( www.cm3.com) ot koito susctho moje da naychisch nesctho novo. Iskam da te pitam kak q namirasch taq igra?Spored men e dosta realno napravena i e po-gotina ot FIFA-ta!!!!

Тема brato help [re: Maniac]  
Автор Master ()
Публикувано24.04.00 19:00

az igraeh s bayern purvi a sezon niamah problemi no vtoiria moito pochnaha da se osirat ako otbora beshe po dobur ot minalata godini toest imah po dobri igrachi i ne razbiram zashto stana taka kaji niakoi dobra shema az she ti kaja tazi dosta e dobra znaesh li niakoi trikove i znaesh li otkda moga da isteglia pach za bulgarskite otbori i damoga da stavam menigar na bulgarski otbor a eto i shemata of mnogo e trudno za chertane sorry i ako ti ia nachertaia niama da ia razberesh sorry no moliate pomogni 1

Тема brato helpнови [re: Master]  
Автор Maniac ()
Публикувано24.04.00 22:15

Bratle imam dosta shemichki, koito gore-doly se bazirat na edna i susctha konseptziq.Trqbva malko da si razmurdasch igrachite po ekrana na "with/without the ball". Az poprintzip igraq klasichesko 442, 442 diamond ili 433 s krila.Pri klasicheskta 442 ML i MR sa s kusi strelki napred, a pri diamond nikoi nqma strelki - igrae se s oporen half i playmaker. Ima edin sait koito moje da ti bude dosta polezen - www.cm3.com.Tam otivasch na "masage board", ot tam na Tactical tips i ot tam na Editing tactics.Moje susctho taka vmesto na Tactical Tips da otidesch na Hall of fame i ot tam pak na Editing Tactics. Tam e obqsneno nai-dobre kak da si podredisch igrachite v t.nar. triugulnitzi za da moje da si podavat po-dobre topkata.Az primerno sega moga da ti dam primer s moqta shema 442 kak stava tova: Nali vijdasch che ima 12 kvadratcheta na ekrana?Vseki edin scthe ti go oboznacha s nomera ot 1 do 12. 10 11 12 7 8 9 4 5 6 1 2 3 Ot edno do tri sa pred tvoqta vrata( ot lqvo na dqsno) , a ot 10 do 12 pred protivnikovata( pak ot lqvo na dqsno ).Znachi triugulnitzite se obrazyvat kakto sledva: 1.DL, DLC i MLC 2.DLC, DRC, MLC i MRC (tva e kvadrat obache) 3.DR, DRC, MRC 4.DL, MLC, ML 5.MLC, MRC, ML i MR( pak kvadrat) 6.DR, MRC, MR 7.ML, MLC, FLC 8.MLC, MRC, FLC, FRC 9.MR, MRC, FRC 10. Imasch samo ML 11.Imasch FLC, FRC i po ruba sa ML, MLC, MRC, MR 12.Imasch samo MR Vsichkite sa na short passing kato samo DLC i DRC sa mixed!Za ''without the ball'', az lichno predpochitam igrachite mi po-burzo da se grypirat okolo tzentura i tam da presirat!Ti mojesch da si gi podredisch kakto iskasch.Mnogo e vajno obache kakvi okazaniq scthe dadesch na igrachite si.Az na nikoi ne davam "forward runs" zascthoto nqma smisul ot tova.Krilata i napadatelite mi sa na "run with the ball", a tzentur halfovete sa na "hold up the ball".Ponqkoga vsichki presirat i ne izpolzvam izkystveni zasadi!No ponqkoga kogato gi izpolzvam togava redyvam po minyti ( ot macha) koi da presirat - halfovete + krilata; napadatelite + bekovete; halfovete + napadatelite i t.n. Tazi shema vurvi s povecheto otbori kato Man U, Juve, Lazio, Inter, Barca, Real Mad i dr.No za Bayern moje bi nai-dobra e 3-4-3.Az i za neq imam dosta interesni nesctha! Ako iskasch pischi mi na e-mail i scthe ti izpratq nqkoi moi taktiki: yonkodaplaya@hotmail.com Togava scthe ti stane po-qsno za kvo stava na vupros! p.s.Az igraq igrata ot dekemvri i sum mnooogo dobur, zatova mi e malko pisnalo naposleduk!

Тема brato helpнови [re: Maniac]  
Автор bluefan ()
Публикувано05.05.00 14:52

ABE PICH TI SI ISTINSKI MANIAC NA TAIA IGRA! CM99\00 E NAI-DOBRATA FUTBOLNA IGRA KOIATO SAM IGRAL!NAPRAVO E STRAHOTNA !SHTE ME SVETNESH LI ZA NIAKOI TAKTIKI I CAKI?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.