Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:26 19.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Тема Settlers IIIнови  
Автор Alex_II ()
Публикувано21.03.00 23:50

Ако някой я има, нека се обади на мейла, моля ! Аз я имам на 2 диска, но не работи като хората, завода за метали не прави метали....иначе играта не е лоша :-((

Тема Settlers IIIнови [re: Alex_II]  
Автор Krank ()
Публикувано22.03.00 00:38

Имам я, но няма как да ти я дам. Освен това я има и на free.techno-link.com/gamez. Но преди да почнеш да теглиш прегледай внимателно документацията, този проблем съм го чувал (произвежда прасета) и там му има решението, но за съжаление не мога да си спомня какво беше.

Тема Settlers IIIнови [re: Alex_II]  
Автор Alex II ()
Публикувано22.03.00 12:07

Здравей, намерих го, но преди да го изтегля няма никаква документация ! Иначе при мен проблемът със завода за метали е точно този ! Ако случайно се сетиш как се решава, ще ти бъда много задължен.

Тема Settlers III [re: Alex II]  
Автор Krank ()
Публикувано23.03.00 02:22

Тествай си системата за вируси, имам някакво предчувствие за Win\CIH.

Тема Settlers IIIнови [re: Krank]  
Автор Alex_II ()
Публикувано23.03.00 11:37

Ми сканирам я най редовно с Norton (updated всяка седица), и нищо не открива.То ако е от вирус, аз и да го изтегля пак няма да тръгне като хората. Къде може да е този вирус , и с какво да го търся ?

Тема Settlers IIIнови [re: Alex II]  
Автор Klayman ()
Публикувано23.03.00 22:46

BlueByte направиха patch за това. Ама не знам къде да се търси.

Тема Settlers IIIнови [re: Klayman]  
Автор Alex II ()
Публикувано24.03.00 09:24

аз имам сума ти пачове, ама...знаеш ли до коя версия трябва да е пача?Аз стигнах до 1.37, следващият за 1.38 го нямам, после останалите пак ги имам, ама не работят без този за 1,38 :-((

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.