Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:31 02.11.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Diablo 3нови  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано09.06.12 12:06

Най-после!

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re: Diablo 3нови [re: Bиливap]  
Автор martyr (m3lk0r)
Публикувано10.06.12 22:20

Вече я плющя на Hell, но честно казано - очаквах малко повече.

Още няма currency auction house ... близо месец след излизането,

Не, не ме интересува, че знаеш!

Тема Re:нови [re: martyr]  
Публикувано13.06.12 08:40

Аз сега нямам много време и разцъквам най-много по час дневно (което е нищо

) или хич. Но след 2 седмици излизам в дълга отпуска и тогава ... Наред с отпуската и почивката, ще има време и за играта.
Иначе съм в началото на Nightmare. Не е лоша, но се чудя дали си струваше чакането толкова години.
Харесва ми, че помощника сам се съживява, ако го убият, както и че има скилове, които използва. Определено ще продължа с Темплар, защото ми е много полезен - хем танк, хем хийлва. За скромен уизард като мен ... това е необходимо.
От личен опит установих, че на уизардите им трябва доста виталити и точно темплар, за да не умират на босовете. Изгубих бройката вече колко пъти умрях на онзи зеления със 180-градусовия мост пред него след като бях с Енчантрес и невероятно много Инт, но много малко Вит. Смених облеклото - по-малко Инт и повече Вит, смених помощника и воала - дори не ми свали кръвта под 50%.
Но не знам ... Диабло ми се стори много слаб. Или поне аз очаквах да е по-труден за убиване.

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор tinkobg (непознат)
Публикувано14.06.12 19:51

В отговор на:

Аз сега нямам много време и разцъквам най-много по час дневно

Хахаха познавам един дето си взе една седмица отпуска за да играе. Седна и не стана от компа. И сега продължава, ама след работа.

,

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор martyr (m3lk0r)
Публикувано15.06.12 07:37

Да, с демон-хънтър имам повече проблеми с Изуал и Раканот отколкото със самият Диабло.

Отскоро са започнали да го nerf-ват с по-слаби скилове, което е адкси неприятно.

Иначе да - Темплара е must have със range герой, няма спор.

Тема Re:нови [re: tinkobg]  
Автор martyr (m3lk0r)
Публикувано15.06.12 07:38

Аз си взех 2 седмици за да се наиграя. Не виждам проблем. Чакахме я 10 години.

Тема Re: Diablo 3нови [re: Bиливap]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано15.06.12 11:46

Такава игра няма, и никога няма да има!
Името е с римски цифри:

Тема Re: Diablo 3 [re: martyr]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано15.06.12 13:13

Много сте пък претенциозни!

Тема Re:нови [re: Naki]  
Публикувано16.06.12 02:14

А "Диабло три" има ли?

Намерил за какво да се заяжда ...

Тема Re:нови [re: tinkobg]  
Публикувано16.06.12 02:15

Преди 10 години сигурно и аз щеше да направя нещо такова, но сега приоритетите са други.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.