Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:16 14.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Тема Виртуална Българиянови  
Автор Miki_me (селтак)
Публикувано12.05.10 19:37

посетете го няма да съжалявате ! http://www.erepublik.com/en/referrer/Antonio+KK

Тема Re:нови [re: Miki_me]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано13.05.10 15:24

Още глашатаи да призовават хората да си губят времето във виртуални завладявания на земи

Доколкото разбрах имаме некадърен "президент" там, така че ...
Абе върнахте ли си Добруджа, какво стана?

Do what works or do what's right?

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор Ognen_Demon ()
Публикувано17.05.10 18:19

Аз преди 2 седмици си изтрих акаунта в еРепубликата. Съпорта така и неможа да ме убеди само да го деактивирам. Казах им - трийте окончателно. Не е лоша игрицата ама ич не е динамична и мен лично хич не ми е интересна. А тамън почнах да печеля пари и медали. Подарих всичко дето имах на един пич дето активно ми помагаше.

Ако си падате по политика и нединамични игри - играйте, но еРепублик определено не е мой тип игра.

Тема Re: [re: Ognen_Demon]  
Автор Miki_me (селтак)
Публикувано01.06.10 12:28

Зависи!Отначало е бавна ,но това е времето ,в което да се запознаеш с нея :)После става интересното....Но дори и от чисто патриотична гледна точка да се присъединиш няма да сгрешиш :)Пък и аз си признавам че ако някой използва рефералния линк ,който съм постнал ще спечеля преимущество в играта ,така че пак приканвам всички любители на браузър игрите :)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.