Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:16 03.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Тема Помогнете на Стария!нови  
Автор Bushman (maYJor)
Публикувано23.01.09 13:45

Абе аз не съм геймър, по цял ден съм на работа, ама вечер играя по половин - един час DOOM 3. Играта много ме кефи, сигурно щото преди съм играл DOOM 1 и 2 и сега правя сравнение. Та превъртях си я нормално и без никакви кодове. Един приятел ми намери някакво продължение - Resurrection of Evil. И аз си го заредих и си върви без проблеми, даже напреднах доста. Минах целия Hell, обаче накрая трябва да се бия с оня най-гадния, от първата част. Сега е летящ и ме убива копелето за нула време. Използвам оня артефакт (дето забавя времето и ме прави неуязвим за няколко секунди), гърмя го с всички оръжия - и нищо, накрая пак ме убива.

Значи в първата част в ада (Hell) накрая нали се биеш с пазителя на Soul Cube - едно голямо рогато животно, дето пускаше едни летящи Seekers да те следят. За него също си имаше особеност - избиваш тези летящите и докато звярът ти пуска нови - гърмиш го с гранатомета. Предполагам, че и тук (във втората част) е нещо подобно, обаче копелето лети и много трудно го уцелвам с ракетите, пък и никакъв ефект май няма. Хайде дайте някакъв акъл, щото ми е интересно как продължава натам играта. Или поне някакви линкове да даде някой, все трябва да има някаква информация в нета. В краен случай - кажете някакв кодове и чиитове, ще пробвам с тях, ако няма друг начин.

Благодаря предварително!

The storm is coming...

Тема Re: Помогнете на Стария! [re: Bushman]  
Автор 1639 (новак)
Публикувано08.09.09 13:31

Ето, виж как --

Ето ти и ръководство на английски как да се справиш --

Тая игрица (по-специално оригиналната тройка, не е кспанжъна) ме е карала да се треса на стола от страх (сам, на тъмно и със слушалки ), и то на medium графичка. Голям хит беше като излезе, пък и такива игри нямаше по онова време (гледам че се опитват да имитират с разни Left4Dead и т.н., ама я няма тая класика).

Само веднъж съм връткал експанжъна, и до колкото си спомням последния бос беше като на Quake4 -- изисква само яка и точна пуцалка, но е крайно държелив.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.