|
Тема
|
Помогнете на Стария!
|
|
Автор |
Bushman (maYJor) |
Публикувано | 23.01.09 13:45 |
|
Абе аз не съм геймър, по цял ден съм на работа, ама вечер играя по половин - един час DOOM 3. Играта много ме кефи, сигурно щото преди съм играл DOOM 1 и 2 и сега правя сравнение. Та превъртях си я нормално и без никакви кодове. Един приятел ми намери някакво продължение - Resurrection of Evil. И аз си го заредих и си върви без проблеми, даже напреднах доста. Минах целия Hell, обаче накрая трябва да се бия с оня най-гадния, от първата част. Сега е летящ и ме убива копелето за нула време. Използвам оня артефакт (дето забавя времето и ме прави неуязвим за няколко секунди), гърмя го с всички оръжия - и нищо, накрая пак ме убива.
Значи в първата част в ада (Hell) накрая нали се биеш с пазителя на Soul Cube - едно голямо рогато животно, дето пускаше едни летящи Seekers да те следят. За него също си имаше особеност - избиваш тези летящите и докато звярът ти пуска нови - гърмиш го с гранатомета. Предполагам, че и тук (във втората част) е нещо подобно, обаче копелето лети и много трудно го уцелвам с ракетите, пък и никакъв ефект май няма. Хайде дайте някакъв акъл, щото ми е интересно как продължава натам играта. Или поне някакви линкове да даде някой, все трябва да има някаква информация в нета. В краен случай - кажете някакв кодове и чиитове, ще пробвам с тях, ако няма друг начин.
Благодаря предварително!
The storm is coming...
| |
Тема
|
Re: Помогнете на Стария!
[re: Bushman]
|
|
Автор |
1639 (новак) |
Публикувано | 08.09.09 13:31 |
|
Ето, виж как --
Ето ти и ръководство на английски как да се справиш --
Тая игрица (по-специално оригиналната тройка, не е кспанжъна) ме е карала да се треса на стола от страх (сам, на тъмно и със слушалки ), и то на medium графичка. Голям хит беше като излезе, пък и такива игри нямаше по онова време (гледам че се опитват да имитират с разни Left4Dead и т.н., ама я няма тая класика).
Само веднъж съм връткал експанжъна, и до колкото си спомням последния бос беше като на Quake4 -- изисква само яка и точна пуцалка, но е крайно държелив.
| |
|
|
|
|