Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:12 15.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Запитваненови  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано01.02.09 13:01

Навремето играх една игра със самолети, мисля F19 и МИГ21, водихме битки по 10тина компютъра в мрежа.
Молбата ми е, някой може ли да ми каже има ли сега откъде да си я изтегля?
Благодаря.

Тема Re: Запитваненови [re: ПЪTниk]  
Автор valkurion (Фен)
Публикувано03.02.09 21:31

Ako e ot janra simulator v zamunda mai ima simulator na MIG 29 s multi player vuzmojnosti.Inache neznam

Adrenalinkite Iana i Jana FOREVER.

Тема Re: Запитване [re: valkurion]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано04.02.09 09:50

Не, нее симулатор. Игра е, намерих накакъв нескопосан симулатор. Това бе игра с реални данни на самолетите Ф19 и МИГ21.
Играехме в мрежа, изпълнявахме бойни мисии, зареждахме различни бойни ракети по избор, имахме навигационна карта следяхме противника, чувахме в слушалките кога ни е засякъл вражеския радар, кога изтрелва ракета към нас, като свършвахме ракетите се преследвахме в близък бой с картечна стрелба, преследвахме се с лупинги и при добро преследван виждахме в картечния мерник вражеския самолет и опашката му и го поразявахме, търсехме на картите близките военни и цивилни летища, регулирахме мощността на моторите, скоростта на самолетите, пускахме колесници и кацахме на летищата.Беше много интересна, след радарния звуков сигнал че вражеската ракета ни наближава се спускахме ниско в ждралето на някоя река и летяхме ниско, виждахме сянкта на самолета във водата на реката, докато получим сигнал че ракетата ни е отминала.
Снимките на ракетите бяха абсолючно точни копия на истинските и имахме подробни данни за всяка една ракета. МИГа беше двумоторен, самонасочващите се въздушни ракети можеше да се изстрелват от 80км. разстояние, на еФа от 60 км. Съобразно мисията ни избирахме количеството зареждане с гориво, видовете бойни ракети. МИГа изпадаше по- често в турболенция и кацаше доста по-трудно, то беше по- бърз и по- маневрен. При частични удари ползвахме и парашутите. Когато не се играе в мрежа, а се изпълняват мисии, глас на руски от кулата ни насочваше и ни даваше информация за обстановката... и още много други екстри.
Много съжалявам, че загубих точно тази игра и че никой от вас я няма...
Все още се надявам да я намеря някъде.

Автор Merlinmr ()
Публикувано11.02.09 21:06

Това наистина изглежда интересно. Но ако наистина си се насочил към жанра на симулаторите( това е нещо много по-сериозно от просто една игра) пробвай локон( за съвременни) или Ил2 за самолети от втората световна война. Не можеш да кажеш че реализма е на 100%, понеже данните на съвременните самолети са засекретени, а има някои спорове за реалните възможности на историческите, но всичко друго е доста реално. Истиско удоволствие от летенето за почваш да изпитваш когато го усвоиш до такава степен че да си помагаш за свиване на виража чрез жироскопичния момент на витлото. :) Честно казано в момента мисля че по-популярен онлайн е Ил2, понеже симулациите на битки от втората световна война са по-динамични и там майсторството на пилота е наистина от ключово значение.

Въображението е единственото оръжие срещу реалността.

Тема Re: Запитваненови [re: Merlinmr]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано12.02.09 07:29

Да, така е.
А имаш ли линк за изтегляне на Ил2 ?
Да майсторското управление на самолета е приятно занимание, но и стратегията на битката е от значение като емоция. Преценката на картата на битката релефа на местността, преценката на количеството гориво необходимо за цялата битка, видовете бомби заради ограничения максимален боен товар на самолета. Стратегиятаа е психологичната част и наисина въображението може да се тренира там.
А защо според теб е нужно оръжие срещу реалността?
Не е ли реалността наш дом?

Автор Merlinmr ()
Публикувано12.02.09 16:46

http://www.bgspotters.net/bgaf_forum/viewtopic.php?t=701

Тук са дадени линковете към работещ торент в замунда и към последния пач, който все още е актуален онлайн за Ил2. За локон не съ сигурен как се оправя, там е по-трудна за разбиване защитата.
Много си прав за стратегията. За съжаление не съм ходил много по виртуалните войни там точно стратегията и взаимодействието в групата е важно. Аз все още лет основно по тренировъчните догфайт сървъри. Там се занимаваш основно с въздушен бой, а в някои имаш въможност да правиш и удъри по земни цели. НО всичко ми изглежда реазмито и самоцелно ако няма отражение върху по-голямата картина на войната и за това ми идва малко скучно. За съжаление все още нямам опита необходим за пълноценно участие във виртуалните войни. Там е истинската работа. Само пилот практически няма шанс да направи нещо по-сериозно освен да се промъкне и да удари един два танка, понякога с цената на собственото си сваляне. :)

Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано16.02.09 21:46

Имам фобия като прочета че трябва да се регистрирам...благодаря ти.

Автор Merlinmr ()
Публикувано16.02.09 23:45

Да може да бъде много зарибяващо. ХУбава е идеята за симулатор, но като вземеш предвид че един истински пилот не е пилот ако няма 1000-2000 часа... Не знам с този темп кога ще натрупам дори 1000 часа онлайн.

Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано20.02.09 18:28

Като се пенсионираш, ще имаш повече време, не бързай все още.
Какво са 2000 часа игра

Автор funy77 (антифашист)
Публикувано25.12.20 14:15

абе я да те питам, какъв е тоя твой аватар?
грозен е.
смени го.
my new Sign:
Turkey is The Key.Turkey
Каквото и да означава това - cold or hot.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.