|
Тема
|
Diablo 2 health hack
|
|
Автор |
mjuyhn (непознат
) |
Публикувано | 19.02.08 17:01 |
|
OK, извинявам се за lamer-ския въпрос, но как да бъда и аз безсмъртен в Диабло 2? Играя го от няколко дена и ми писна само аз да обирам дребни potion-ки като плъх, а другите играчи да са вечно на максимум Health дори и в центъра на битката!
| |
Тема
|
Re: Diablo 2 health hack
[re: mjuyhn]
|
|
Автор |
KlD (Лапетия) |
Публикувано | 22.04.08 17:27 |
|
Това далеч не означава, че имат хак за кръв.
"Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертета."
| |
Тема
|
Re: Diablo 2 health hack
[re: mjuyhn]
|
|
Автор |
Cидиyc (запознат) |
Публикувано | 26.04.08 19:42 |
|
Абе човеко..не знам как се хаква,но като каза ....Diablo II.Верно,че я имаше тая игра!Имаше период когато нямаше нищо друго освен Diablo II и Heroes III.Брех ква носталгия ме затресе.Загърбих Diablo II,като излезе Sacred и от тогава не съм я помирисвал дори.Каква ли грозна графика ще ми се стори,ако си я пусна сега .
| |
|
Аз така направих грешката , да си пусна старкрафт за припомняне . Няма да я повторя :)
| |
|
И аз стъпах на криво тая година с NFS Porshe 2000 и Midtown Madness.
Налегна ме някаква носталгия,видях ги и си ги дръпнах.И двете ме отвратиха за няма и 5 минути.Страшно тъпо се чувствах,като си дадох сметка на какво съм се кефил преди 7-8 години.
| |
|
Мидтаун-а така и не ми тръгна преди месец два. Изпитвам доста носталгия по тази игра и вечерно нощните гонки из населени местности :)
| |
|
Въпрос.
Горните мнения от хора които в игрите виждат само графиката така ли?
Въображението е единственото оръжие срещу реалността.
| |
|
Не бих казал. Това което ме разочарова в старкрафта , сле дкато го играх след толкоз много години е лъшия интелект на единиците и много досадното (още през 97/98ма) ограничение за контролиране на максимум 12 единици по едно и също време. Графиката ми е била последната грижа .
| |
|
|
|
|