|
Тема
|
Проблеми с Crysis
|
|
Автор | dedo (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.08 09:04 |
|
Играта е страхотна, но запецнах на нивото,където на едно пристанище трябва да се унищожи някакъв радиопредавател, който се намира на кораб.Та унищожавам предавателя, потапям кораба,избивам всички врагове, и до тук...
Цялото ниво е извървяно, според картата трябва да освободя някакви цивилни заложници. Къде са те и как да ги освободя? Пак според картата се намират в затворен контейнер на пристанището, но не знам как да го отворя...
| |
Тема
|
Re: Проблеми с Crysis
[re: dedo]
|
|
Автор |
stanetzz (President Evil) |
Публикувано | 06.04.08 20:01 |
|
Kaто гледам броя отговорили,явно на малко хора им стиска (откъм хардуер) да подкарат тая игра.
А ако някой все пак я играе и се затруднява, от тук може да се изтегли .pdf пълно ръководство за нивата.
О,неразумни...ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!!!
| |
Тема
|
[re: dedo]
|
|
Автор | jo123 (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.08 15:14 |
|
Хм. Не съм имал никакви проблеми точно там. Сложи някакви скриншотове да се ориенитрам за какво става на въпрос, защото така не мога да се сетя за какво говориш.
| |
Тема
|
[re: jo123]
|
|
Автор | дeдo (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.08 20:55 |
|
Преиграх нивото от началото,и се оказа, че не съм унищожил противовъздушната ракетна установка на единия от островите.
Иначе играта почти я превъртях-тази вечер ще играя последното ниво-унищожаването на кораба-майка на нашествениците.
| |
Тема
|
[re: дeдo]
|
|
Автор | jo123 (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.04.08 11:21 |
|
Слушай внимателно какво ти говорят. По някое време ще ти кажат да идеш да вземеш едно адвансет оръжие. Аз това го пропуснах и нема да ти кажа колко съм се лутал и накрая и аз като теб преиграх нивото.
| |
|
|
|
|