Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:38 15.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Тема Diablo 2 health hack  
Автор mjuyhn (непознат )
Публикувано19.02.08 17:01

OK, извинявам се за lamer-ския въпрос, но как да бъда и аз безсмъртен в Диабло 2? Играя го от няколко дена и ми писна само аз да обирам дребни potion-ки като плъх, а другите играчи да са вечно на максимум Health дори и в центъра на битката!

Тема Re: Diablo 2 health hackнови [re: mjuyhn]  
Автор KlD (Лапетия)
Публикувано22.04.08 17:27

Това далеч не означава, че имат хак за кръв.

"Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертета."

Тема Re: Diablo 2 health hackнови [re: mjuyhn]  
Автор Cидиyc (запознат)
Публикувано26.04.08 19:42

Абе човеко..не знам как се хаква,но като каза ....Diablo II

.Верно,че я имаше тая игра!Имаше период когато нямаше нищо друго освен Diablo II и Heroes III.Брех ква носталгия ме затресе.Загърбих Diablo II,като излезе Sacred и от тогава не съм я помирисвал дори.Каква ли грозна графика ще ми се стори,ако си я пусна сега .

Тема Re: Diablo 2 health hackнови [re: Cидиyc]  
Автор Члeнниk БaлkaнckиМодератор (Scutellaria)
Публикувано27.04.08 21:32

Аз така направих грешката , да си пусна старкрафт за припомняне . Няма да я повторя :)

Тема Re: Diablo 2 health hackнови [re: Члeнниk Бaлkaнckи]  
Автор Cидиyc (запознат)
Публикувано29.04.08 00:54

И аз стъпах на криво тая година с NFS Porshe 2000 и Midtown Madness.
Налегна ме някаква носталгия,видях ги и си ги дръпнах.И двете ме отвратиха за няма и 5 минути.Страшно тъпо се чувствах,като си дадох сметка на какво съм се кефил преди 7-8 години.

Тема Re: Diablo 2 health hackнови [re: Cидиyc]  
Публикувано29.04.08 10:20

Мидтаун-а така и не ми тръгна преди месец два. Изпитвам доста носталгия по тази игра и вечерно нощните гонки из населени местности :)

Тема Re: Diablo 2 health hackнови [re: Члeнниk Бaлkaнckи]  
Автор Merlinmr ()
Публикувано30.04.08 23:13

Въпрос.
Горните мнения от хора които в игрите виждат само графиката така ли?

Въображението е единственото оръжие срещу реалността.

Тема Re: Diablo 2 health hackнови [re: Merlinmr]  
Публикувано01.05.08 08:57

Не бих казал. Това което ме разочарова в старкрафта , сле дкато го играх след толкоз много години е лъшия интелект на единиците и много досадното (още през 97/98ма) ограничение за контролиране на максимум 12 единици по едно и също време. Графиката ми е била последната грижа .

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.