|
Тема
|
X2 The threat- малко помощ
|
|
Автор |
Merlinmr () |
Публикувано | 06.08.07 14:52 |
|
Имам нужда от един два съвета и се надявам някой тук да я играе по-сеиозно и да може да ми помогне.
Най-вече се интересувам как мога да направя расата на сплит приятелска. Обиколил съм секторите им близо да стартовите аргонски и не мога да намеря пирати там за да използвам метода по който действах с паранид - расата. Това за което ми трябват най-вече е: splt dragon. Това е най-евтиния М6 клас кораб и ми се струва идеален за секторна отбрана, понеже едновременно с това е и най-бързия. Само се интересувам дали може да разгроми сам цял клъстер от khaak - кораби. Нали има само един слот за щит. В този смисъл кой кораб ще ми предложите за секторна отбрана като алтеренатива? За момента имам само един производство на телади, но той е най-бавния М6 в играта. А и е много по-труден за екипиране поради трите си щита и общо 6-те оръдия. Но е най-мощния в битка и най-маневрения, та не знам дали не е той точно оптималния избор.
Друго нещо, което ме интересува е дали мога да накарам корабите ми да не атакуват пиратските. Защото алтернативата ще е да държа постоянно силно присъствие в секторите около пиратските бази за да няма пиратски кораби, които биха атакували моите.
ПС. Освен това някой може ли да ми даде линка към един сайт( мисля че беше руски) с много информация за Х-вселената, както и за други игри от този жанр?Редактирано от Merlinmr на 06.08.07 14:58.
| |
|
НИкой не е писал още, така че предполагам че няма голям интерес към темата. :-( Жалко играта е си заслужава определено, а сам човек не може да разбере всичко в толкова обширна вселена като нейната.
Първия ми въпрос вече е неактуален. Оказа се че е много по-лесно от колкото си мислех. Дори не ми се наложи да ходя до ксенонския сектор, който граничи със сплитските територии. Един заблуден пиратски кораб беше достатъчен.
Сега обаче ме интересува нещо много по-задълбочено и макар че едва ли някой ще види този въпрос все пак да пиша.
Как се работи със редактора на скриптове? В смисъл как мога да управлявам група кораби като един? И също така как да задам периодична последователност от действия, които да извършва един кораб?
Въображението е единственото оръжие срещу реалността.
| |
|
|
|
|