Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:32 16.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Тема Малко Offtopicнови  
Автор Sargon lll ()
Публикувано08.07.06 08:44

Здравейте,

Искам да попитам нещо. Имам модерен компютър, обаче, въпреки това продължавам да си цъкам стари игрички, много от тях - DOSовски. Новите игри не ме привличат особено - освен графика и звук, в тях не виждам нищо по-добро от старите. Нещо повече - сякаш са направени много по-елементарно. Визирам най-вече стратегиите. Аз ли съм изчанчен, или има и други, които си цъкат старите игрички, въпреки, че могат да си пускат най-новото?

Тема Кои...нови [re: Sargon lll]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано09.07.06 08:07

...цъкаш?

Тема Например MoM,нови [re: Sargon lll]  
Автор martyr (fallen)
Публикувано10.07.06 10:16

... играта от която си щипнал Mistic X (в аватара ти) я играя и до ден днешен. Сложил съм си я на служебната машина с един дос емулатор.

Наскоро си свалих през Муле една стара бозица на Raven на име MageSlayer.

Старите игрици си имат чар. От новите - само някои.

Тема Re: Кои...нови [re: .]  
Автор Sargon lll ()
Публикувано21.07.06 00:03

Ами нямам много време, но обикновено Master Of Magic 1.3.1, Colonize, Civilization 2, Heroes 3 и др.

Тема Re: Например MoM,нови [re: martyr]  
Автор Sargon lll ()
Публикувано21.07.06 00:12

Това ми е любимата игра! Събирал ли си 6 героя с Legendary*? Досега не съм успявал, мисля, че най-доброто постижение ми беше 4 + 2 само с Legendary. А, веднъж, ако не се лъжа ми се случи да имам едновременно life и death книги(едната я намерих след битка). На теб случвало ли ти се е?

В последно време играя само с famous(+10 fame), останалото са книги. За повече точки в края, евентуално. Взимам Lizardman, иначе най-удобни са Draconian, но искат Myrran.

Тема Re: Например MoM, [re: Sargon lll]  
Автор martyr (fallen)
Публикувано21.07.06 11:07

Не мога да се сравнявам с майсторите в mom.diaspora.ru. Там има нечовешки количества точки.

Иначе, когато играя събирам винаги (чийтвайки с loadване докато стане) Jaer и Fang ... другите герои са ми според книгите.

Обичам да правя игри без книги в myrran със beastmen ... като си посвещавам първите 50 търна да открия място с adamantium.

Когато играя за кеф играя с 11 книги от тип.

Life и Death никога не са ми се падали. Правих една игра в която temple в началото ми даваше 2 life книги. Преиграх я пак от стар сейв, като се съсредоточих в търсенето на temple с архангели (обикновено дава 1-2 death книги) и после нападнах demon lordовете в първият темпъл. Inside You found absolutely nothing x 25-30 пъти ... и накрая заби играта

Искрено се надявам Stardock да се преборят с Atari за правата на играта ... това е играта, която е най-достойна за приличен remake.

Най-непробиваемата армия според мен е 9 невидими airshipа от Draconian размазва всичко. А доскоро си мислех, че на paladins нищо не може да се опре.

Тема Re: Например MoM,нови [re: martyr]  
Автор avenger (пристрастен)
Публикувано25.07.06 09:56

ne mojesh da imash life i dead ;)

vednyj na 2 nodeta edno do drugo mi puskashe life i dead ... no v zavisimost koe shte vzemesh pyrvo .. ako ot ednoto node vzemesh dead na drugoto ne davashe life i obratnoto ... pyk i oshte v menuto deto si pravish chara ne ti pozvoliava da zapochnesh ednovremmenno s life i dead ;)

ili si se obyrkal ... ili si nabaral nekoi byg .. pyrvoto e po veroiatno ;P

pogledni i "ur-quan masters" kakto vinagi ne pomna siteto .. neide v sf.net beshe ;)
moje bi po imeto si se dosetil kakvo e tova ... v momenta go klikam ;P

P.S btw ... mordorcho tova ne beshe za teb a za drugia momyk ;P
koga sha te voda na biri ;)

По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.

Тема Ще ти нажиля **** с коприва.нови [re: avenger]  
Автор martyr (fallen)
Публикувано25.07.06 10:19

Кога си видял node да дава life или death. Това е някаква археологическа рядкост

Сайта (както винаги) е . Играта си заслужава. Вече има доста неща, които ги няма в оригинала.

И "мордорчо" ми викай в ICQ#

Тема Re: Ще ти нажиля **** с коприва.нови [re: martyr]  
Автор avenger (пристрастен)
Публикувано25.07.06 10:21

takova de .. ruine ili kakvoto beshe ... az se node im vikam ;)

znam che si zaslujava ... ripnah si muzikata i ia uploadnah v novia si telefon .... triabva li da kazvam poveche ;P

По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.