|
Тема
|
Код за пари в Симс2
|
|
Автор | mima (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.12.04 19:21 |
|
Някой знае ли някакви кодове за Симс2? Предварително благодаря!
| |
Тема
|
Re: Код за пари в Симс2
[re: mima]
|
|
Автор | crazydemon (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.04 10:42 |
|
e to ti edno sait4e za sims.
http://www.xcheater.com
| |
Тема
|
|
|
Автор | crazydemon (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.12.04 18:36 |
|
a we mima ko stana.nameri li si gi kodovete v sait4eto det ti go dadoh???
| |
Тема
|
[re: crazydemon]
|
|
Автор | momi4e (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.09.05 18:37 |
|
ami koda za pari e motherlode ako sam sgre6ila nqkade v koda sorry!otdavna ne sam igrala na tazi igra
| |
Тема
|
[re: momi4e]
|
|
Автор | Hиkoлaй Maтeв (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.12.06 03:32 |
|
ето ти всички кодове които знам:kaching za 1 000 lv a za 50 000 e motherlode ,Move_objects on- Можете да местите симовете по ваше умотворение, все едно са предмети. Ако напишете вместо on и сложите оff ще изключите опцията.
,Aging оn/off - забързвате стареенето като напишете aging on, а ако напишете aging off ще изключите паролата
Autopatch on/off - забавяте стареенето. С off стана ясно, нали?
Help - получавате в едно поле помощ (en)
,sonysquad - gives you 5,000,000 simuleons,moneymoneymoney - gives you 10,000,000 simuleons,1) addNeighborToFamilyCheat on/off - добавяте опцията "add sim to family" към менюто за интеракция
2) forcetwins - Селектиран от вас бременен сим ражда близнаци
3) setHour 0-23 - избирате време от денонощието
4) agesimscheat on/off - добавяте опцията "set age" към менюто за интеракция
5) maxMotives - Всички нужди са напълно удоволетворени
6) motiveDecay on/off - Включвате/Изключвате естествената неудоволетворимост на необходимостие
7) showHeadlines on/off - правите балончетата с мисли на героите невидими
8 ) kaching - Увеличава семейните приходи с 1000§
9) motherlode - Увеличава семейните приходи с 50 000§
10) aging on/off - Включвате/изключвате състаряването
11) setHighestAllowedLevel # - Вместо # пишете колко етажа искате да достига строенето
12) boolProp snapObjectsToGrid true/false - местите предметите без да се съобразявате с квадратчетата(както искате ги слагате)
13) moveobjects on/off- местите всичко като си искате
14) boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false - въртите предметите на 45 грaдуса1) addNeighborToFamilyCheat on/off - добавяте опцията "add sim to family" към менюто за интеракция
2) forcetwins - Селектиран от вас бременен сим ражда близнаци
3) setHour 0-23 - избирате време от денонощието
4) agesimscheat on/off - добавяте опцията "set age" към менюто за интеракция
5) maxMotives - Всички нужди са напълно удоволетворени
6) motiveDecay on/off - Включвате/Изключвате естествената неудоволетворимост на необходимостие
7) showHeadlines on/off - правите балончетата с мисли на героите невидими
8 ) kaching - Увеличава семейните приходи с 1000§
9) motherlode - Увеличава семейните приходи с 50 000§
10) aging on/off - Включвате/изключвате състаряването
11) setHighestAllowedLevel # - Вместо # пишете колко етажа искате да достига строенето
12) boolProp snapObjectsToGrid true/false - местите предметите без да се съобразявате с квадратчетата(както искате ги слагате)
13) moveobjects on/off- местите всичко като си искате
14) boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false - въртите предметите на 45 градуса
Следните кодове са само за допълнението Pets!
1) boolprop ControlPets on - Позволява ви да контролирате действията на домашните си животни, но не можете да отказвате действия.
2)boolprop DisablePuppyKittenAging false - Изключва разтежа на малките кученца и котенца, което значи, че те ще си останат мънички докато не решите да изключите кода.
3)boolprop PetActionCancel false - Попринцип не можете да отказвате действията на домашните любимци, но с този код ще можете да го правите.
4)boolprop ShowCatalogePFlags false - Включва индикатори от кое разрешение е всеки един предмет от Buy Mode или Build Mode, с изключение на плочките и тапетите.
5)boolprop PetsFreeWill false - Изключва "свободната воля" на животните
| |
Тема
|
|
|
Автор | пpинцeca (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.06 17:49 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Andi97 (непознат
) |
Публикувано | 28.02.09 19:01 |
|
аз знам някои кодове но къде се въвеждат?
| |
Тема
|
[re: Andi97]
|
|
Автор |
Ekna (Усмивка) |
Публикувано | 24.04.09 20:48 |
|
Докато си в играта натискаш едновременно Ctrl, Shift и C и най-отгоре се отваря прозорче, в което можеш да напишеш кода.
Аз пък имам един друг досаден проблем и не ми се получава с кодове. Построих къща по диагонал на парцела и сега не мога да сложа врати на стените, нито пък да разположа леглото до стената, а застава диагонално на стаята. Пробвах с някои кодове за местене на предмети, но нищо не става. Казвайте как да се оправя щото искам така да си остане къщата. Ако ви кажа за какво ... ...ми опитвам се да си проектирам реална къща. Т.е. да покажа какво искам да ми построят в реалния живот Та помагайте, pls
| |
|
Не съм сигурна, че е възможно ...
Но идеята ти е оригинална :)
Merikes fores signomi den einai arketa Редактирано от Bиливap на 08.05.09 01:20.
| |
Тема
|
[re: Ekna]
|
|
Автор |
funy77 (антифашист) |
Публикувано | 06.01.21 12:56 |
|
като за сефте - копие от клуб кино на клубарка с маниакална привързаност към паметната дата 10 арил - е, не е 2010 година, но това е по подразбиране.
цифроманията илюминатска не прощава.
ограмотете се по повод ГРУ
Спецназ ГРУ. Волкодавы. @История
а пък това е новата ми страница в профила.
подпис:
| |
|
|
|
|