|
Тема
|
Препоръчайте някакво кормило
|
|
Автор |
Eнтycиacт (голям) |
Публикувано | 09.12.04 12:17 |
|
Препоръчайте някакво не много скъпо кормило с педали.
Нямам много свободно време за игри, така че не ми трябва "върха на сладоледа". Че Logitech са добри - знам. Дали обаче има нещо по-евтино дето да върши работа. Надали ще го ползвам повече от веднъж есдмично, затова не ми се дават луди пари. И препоръчайте модели, а не само марки. Гледах някакви ROCKFIRE за по 22-30 долара - стават ли за нещо? А с джостик може ли да се прилично замести волан?
Чакам - мерси :)
| |
|
никакво
Сериозно. Имам ложитек форсфидбек и не съм играл и половин час общо с него. С по-калпав пък не мога да си представя. Има някакво закъснение ли, знам ли какво е, мъчих се на НФС ъндърграунд, мъчих се, вибрира там, весело е, ама не можеш и последен да завършиш. Иди в някой магазин, където можеш да пробваш, и поиграй 5 минути - да не се разочароваш после
______
| |
|
стига бе много странно, какъв е смисълът да продават тогава такива устройства?
да не са ти нещо калпави драйверите, с други игри пробвал ли си го?
| |
|
да бе, пробвах го с няколко ралита... не че има някакъв истински проблем, просто усещането не е... чак толкоз. кво да ти кажа, постоянно ми напираше да си хвана клавиатурата и да си играя нормално накрая така и направих. казвам ти, първо пробвай, при приятел или в някой магазин... тоя технополис на околовръстното при младост имаше май свързани кормила за демонстрация.
______
| |
|
не знам за кормило, но 100 процента с gamе pad се играе nfs доста по-добре от колкото с клавиатура

| |
|
по тази логика с джйстик също трябва да е по-удобно отколкото с клавиатура, а???
да си взема тогава някой готин джойстик - какво ще ме посъветвате? още повече, че за джойстик съм склонен да дам повече пари, щото искам да се пробвам на разните симулатори на самолети
ако някой играе ли на NFS с джойстик да каже как е
всъщност за клавиатура NFS май е най-лесна, обаче има разни там ралита и Формула 1 стимулатори дето с клавиатурата съм нон стоп извън трасето много кофти, та затова се замислих за кормило
| |
|
|
|
|