|
Тема
|
Edna originalna old igrica
|
|
Автор | Old_Gamer (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.03 12:39 |
|
Abe niakoi moje li da mi pomogne za edna old igra.Stava vupros za onia dve tankcheta (ili topove) deto im se zadavat gradusi i celta e da se unishtojat edno drugo.Ne moje da ne ste ia chuvali - tva beshe hit edno vreme na starite Pravec.Ako moje niakoi da mi kaje kak se kazva i ot kude da si ia "drupna".
| |
|
dai si po6tata 6te ti q pratq tq e samo 72k 
Не приемай живота прекалено насериозно или никога няма да се измъкнеш жив от него
| |
|
Se6tam se.Mnogo sam e igral no i as neznam kak se kazva6e.Opitai da si a drupne6 ot saita na Mcrosoft 6toto tia e Mcrosoft-ka.
| |
Тема
|
Re:kabalah@mail.bg
[re: Skip 2 my lou]
|
|
Автор | Old_Gamer (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.03 14:13 |
|
E-mail-a mi e kabalah@mail.bg.Blagodarsko bratleta:)
| |
|
така се казваше, аз също много съм я играл. дори като бях студент от скука я написах в час на VB за windows. ако искаш си дръпни емулатор за apple II, там все ще има и линк за игри.
| |
Тема
|
Re: super artilery
[re: zaphod]
|
|
Автор | lNP (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.03 16:35 |
|
Az q imam za windows ot tipa na mineswiper i harts -kazva se BangBang ,ako q izkash moga da ti q pratq.
| |
|
ve4e my q pratih to4no su6tata
Не приемай живота прекалено насериозно или никога няма да се измъкнеш жив от него
| |
Тема
|
Opitaj tova
[re: Skip 2 my lou]
|
|
Автор | S (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.07.03 18:43 |
|
Neznam zashto te e hvanala nostalgiata, no ako imash po-nova konfiguracia ot tazi koiato iziskva staria original moje da opitash novia i variant:
http://www.blitwise.com/ptanks.html
| |
|
|
|
|