Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:29 07.07.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ABE NEKOJ KUPUVALISI DISKOVE OT SLAVEIKOV?нови  
Автор Maniac (пристрастен)
Публикувано01.07.01 16:57

AZ LICNO NE CUDIASE DALI IMA OSHTE TAKIVA TAPACI KOITO RUSAT 15 KINTA?!

RED CHAMPIONS
Червена религия!!!
СТОИЧКОВ Е БОГ

Тема Re: ABE NEKOJ KUPUVALISI DISKOVE OT SLAVEIKOV?нови [re: Maniac]  
АвторGJ (Нерегистриран)
Публикувано01.07.01 17:23

Edva li ima oshte takiva horica. No vse pak - moje puk na nqkoi da im haresva da davat po 15 kinta. Az kato bqh v Sf predi mesec hodih do Slaveikov i kato razbrah che 15 lv CD-to napravo se pobarkah i mu teglih edna psuvnq na prodavacha. Edva ne me prebi sled tova . Ama naistina tam prodavachite sa UNICATI !!!
P.s. Maniac ti za kolko vzemash edno CD ???I otkade ??

Тема ZA 4 KINTAнови [re: GJ]  
Публикувано01.07.01 19:18

AMA TI OTKADE SI?!SHTOOT COVEKA NE PRASHTA PO POSHTATA MAJ?

RED CHAMPIONS
Червена религия!!!
СТОИЧКОВ Е БОГ

Тема Re: ZA 4 KINTAнови [re: Maniac]  
АвторGJ (Нерегистриран)
Публикувано01.07.01 22:01

Ami da ti kaja tuka ot kadeto sum ne znam mnogo mesta, kudeto mogat da mi drasnat nai novitite CD-ta. Ta zanchi ot Gabrovo sum . Imashe edno mqsto, no go udariha mnogo losho i choveka veche ne prodava . Sega si vzemam CD-ta ot edno site-che. Po 7 lv bez dostavkata. Tq mi izliza kum 2.30 lv - obshto 9.30 lv. Taka e pri mene

Тема Re: ZA 4 KINTAнови [re: GJ]  
Публикувано01.07.01 22:36

s kvo sa go udarili coveka?:)Ej ot gabrovo e onovo kretence ot battle net KOLEV:(ami az imam vsickite igri ama absolitno vsickite kojto ste gi ima v novia pc club:)

RED CHAMPIONS
Червена религия!!!
СТОИЧКОВ Е БОГ

Тема Re: ZA 8 gushteraнови [re: Maniac]  
Авторrew (Нерегистриран)
Публикувано01.07.01 23:16

Nqma maitap na Slavejkov veche po tolkova gi prodavat. edin priqtel utiva da si kupuva disk i gleda 8, vadi 8leva, a prodavacha mu vika ne be 8 dolara.

Тема Re: ABE NEKOJ KUPUVALISI DISKOVE OT SLAVEIKOV?нови [re: Maniac]  
Автор Pycинoв ()
Публикувано02.07.01 00:38

Явно има, щом се продава всичко
Иначе щеха да са фалирали

Тема Re: ZA 4 KINTAнови [re: Maniac]  
Автор JoRo_ (DeeLAN)
Публикувано02.07.01 03:22

Абе аз си ги взимам по 5 от един приятел който има зала ама се бави по една седмица. Много е несериозен :(( А твоите за колко дни стават ?

Тема AABE NE SE PRODAVA MNOGOнови [re: Pycинoв]  
Публикувано03.07.01 22:42

AZ PORUCVAM DNESKA UTRE VZIMAM:)AMA NA SLAVEIKOV AZ SAM PRIATEL S PRODAVACITE I TE MI VIKAT CE SE MOLIAT DA IZLIZAT HITOVI IGRI SHTOTO MNOGO ZLE VURVIALO NA DEN PO 2 -3 DISKA A TE SA TAM 100 PRODAVACA :)NAJ MNOGO MI KAZAHA CE PECELIAT OT JUZDENCITE KOJTO IDVAT DA VZIMAT DISKOVE!A INACE REKORDI ZA PRODAJBA SA NA DIABLO 2 I NA RED ALERT GORE DOLU V POSLEDNO VTREME MIO VIKAT CE NISHTO KACESTVENO NE SE PRODAVA ABE LOSHO E TVA CE IMA GAMERI KOJTO KUPUVAT OT TAM A AKO LSUCAJ NO IMAM GRESHKI MALKO SORRY AMA V OMENTA GLEDAM SHJOUTO NA SLAVI I AZ PISHA BEZ DA GLEDAM KLAVIATURATA I STAVA PONOAKOGA MAZALO:)

RED CHAMPIONS
Червена религия!!!
СТОИЧКОВ Е БОГ

Тема Re: AABE NE SE PRODAVA MNOGOнови [re: Maniac]  
Автор Pycинoв ()
Публикувано05.07.01 01:25

Ами като не се продава... се смъкват цените

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.