Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:44 04.11.25 
Игри
   >> Геймъри
*Кратък преглед

Тема N.F.S 3нови  
Автор kriipit (непознат )
Публикувано27.06.01 13:15

NAskoro si vzex N.FS3 i se zapalix po neia,spored men tia e mnogo po dobra ot N.F.S 5 ne kato grafica a kato dinamica i zabavlenie.........
Niakoi da znae ot kade da izteglia niakoia i drruga nova kola?
Probvax na WWW.NEEDFORSPEED.COM/NFS3/ ne stava !!!!!!!!
Da znaete niakoi fen sait ili nesto takova kadeto da ima novi koli ????????

Тема Re: N.F.S 3нови [re: kriipit]  
Автор tazmaniak (непознат )
Публикувано27.06.01 15:31

men predi 1 godina igrah tazi igra i si spomnjam 4e si zeh ot njakoi sait Formula 1 Mclaran kola be6e mnogo mo6tna ama ve4e ne-se6tam koi sait be6e soryy potarsi si bre napi6i vav tarsa4kata na dir.bg NFS3 i mozhe da nameri6 ne6to are i uspeh

Тема NFS 3 - BEST! [re: kriipit]  
Автор Duke Nukem (непознат )
Публикувано28.06.01 09:54

EEe da kef mi stava kato si spomnqm vremeto kogato q igrah taq igra, neveroqtniq gameplay i dinamicata napravo mi vzimaha akyla. NFS 4 be6e po lo6a pak NFS 5 e super sku4na. Dano NFS 6: Motor City da ne e takava kato 4 i 5!

Тема Re: NFS 3 - BEST, ama s malko ugovorki!нови [re: Duke Nukem]  
АвторGJ (Нерегистриран)
Публикувано28.06.01 13:35

Eto ti site-cheta za novi kolici v NFS 3
http://members.nbci.com/rooij108/plasahome.html
http://nd4spdworld.nfscheats.com/nfs3/cars.shtml - tozi e za predpochitane
Dokolkoto do postinga na Duke Nukem bih iskal da naprawq popravka.NFS:Motor City ne e obqwena kato 6-ta chast ot poredicata. Za 6-ta shte se smqta NFS:No Limits, za koqto vse oshte ne se znae mnogo, oswen che shte si e sus novi kolici i shte ima chengeta, koito realno prisustvat v igrata(ne kato NFS:Porche Unleashed)
P.S. Naistina NFS:HP si beshe velika igrica, no mi se struva che ne mojem da q sravnqwame kato konkurentna na NFS: Porche Unleashed.Prosto dvete igrici se razlichavat dosta po gameplay.

Тема Re: NFS 3 - BEST, ama s malko ugovorki!нови [re: GJ]  
АвторPla-men (Нерегистриран)
Публикувано03.07.01 00:48

Nfs e celika igra pomnq nfs 2 se i mnoo mi haresva6e ama ot nfs3 i 4 sam mnogo dovolen
za koli moje da vidite na www.nfsworld.org
tam ima za nfs 4 mnogo ama naistina mnogo

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.