Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:11 15.07.25 
Игри
   >> Геймъри
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Caesar 3, HELP!!!  
Автор sarafova (търсеща работа)
Публикувано16.06.01 13:51

Сигурна съм, че тук има хора, които дълго са играли тази игра - аз съм начинаеща и имаща нужда от помощ.
Искам да попитам по-съобразителните от мен, които не се съмнявам са много, откъде да слагам такса или данък? Говори се, че имало такова нещо, обаче така и не го намерих
Моля да ме осведомите, защото играта ми е интересна, а така, без пари, не става

Благодаря Ви предварително!

"Тя се двоуми, тя се колебае
Казано с две думи - Жена е!"

Расин

Тема Re: Caesar 3, HELP!!!нови [re: sarafova]  
АвторLa Hire (Нерегистриран)
Публикувано16.06.01 15:23

Abe mai trqbwa6e da se postroi forum.Samo 4e danyci i taksi 6te pla6tat samo bogatite ky6ti (insuli i grand casa.)Ot palatki i podobni nqma da widi6 pari.Osnownata caka e tygowiqta.Otwarai centrowe sys wsi4ki gradowe i tyrguwai (samo ne wnasqi stoki za6toto 6te se raziri6.A i kato tyrguwa6 winagi slagai stoki za prodajba s edna po malko otkolkoto ima6 ina4e ne stawa.Uspeh...

Тема Re: Caesar 3, HELP!!!нови [re: La Hire]  
Автор Alex ll (непознат )
Публикувано17.06.01 09:34

Iznasiaj predimno oryjie, a danycite ne gi pipaj mnogo, 4e 6te wdignat bunt kretenite, i togava krai :-))
Danycite triabva da sa kolkoto tezi v Rome ( ili -1) , ina4e nqma da idvat i hora .

Тема Re: Caesar 3, HELP!!!нови [re: Alex ll]  
Автор deckoff (непознат)
Публикувано19.06.01 02:08

Тази опция е достъпна след 2 ( мисля ) мисия .
Кликваш бутона на съветниците , и долу в дясно има една "паричка" , отваряща менюто с приходи и разходи .
Горе на този екран ще видиш откъде се нагласят данъците .
Иначе ще трябва да построиш сенат и форуми задължително .
Изиграх играта много отдавна и дано не те бъркам , ако има все още нужда от помощ , ще я инсталирами ще видя .

Up the Irons

Тема Re: Caesar 3, HELP!!!нови [re: deckoff]  
Автор Lupi (Погромист)
Публикувано19.06.01 16:01

Ако успееш да стигнеш до вила или даже дворец, там живеят само патриции. Те не бачкат, само ядат, но плащат много повече данъци и ти вдигат просперитета. Аз не издържах след 7-8 мисия - едно ниво можеш да го играеш дни наред, ама в началото се бях вманиачил .

Аз съм номер едно бе!

Тема Re: Caesar 3, HELP!!!нови [re: Lupi]  
Автор deckoff (непознат)
Публикувано22.06.01 01:02

Abe trqabwa da si #2 , shtoto az q wratnah
Ei , da ne go wzemesh nawatre

Up the Irons

Автор KlD (Лапетия)
Публикувано22.06.01 08:17

А ти що питаш тука, а не ме пита мен? Баси... толкова ли си ми сърдите вече??

"Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът."
"На всяка звезда, живот има." - Гьоте

Тема Re: Caesar 3, HELP!!!нови [re: deckoff]  
АвторMaximus (Нерегистриран)
Публикувано23.06.01 14:22

edin trik: ako zaplatata ti e goljama ot porjadyka na prokonsulska ili naprawo imperatorska mo6e6 da swie6 nomer na tozi idiot Caesar kato wmesto podarytzi dawa6 parite si za grada. towa dejstwa samo na po-gorni misii, kogato si powi6en w po-wisok rang.
Ako na kartata ima6 prawo da kopae6 iron i posle da go obrabotwa6 na ory6ie i sled towa da go eksportira6 - togawa wsi4ko e nared. Prosto weapon-ite sa naj-skapi i towa spomaga za barza targowija.
saglasen sam 4e s danaci ne se pe4eli mnogo - mnogo, no sam imal slu4ai i bez mnogo razwita targowija pak samo ot taksi da se dar6a.prosto uweli4awa6 zaplatite da re4em na 35dn, sled towa otiwa6 pri sawetnika za finansi i slaga6 taksa okolo 10-11%. 6te spe4li6 ne6to ot tezi danaci samo ako ima6 dostaty4no forumi - za da widi6 dali wsjako gowedo si pla6ta smetkite otiwa6 na Overlays i mu dawa6 Tax income ili tam kwoto e. 6te widi6 dana4nite da 6tykat napred nazad i prosto wi6 koja koliba njama stalb ot pari :-)))elementarno.
gledaj barzo da si upgrade-ne6 ka6tite za6toto towa ne samo 4e ti diga prosperiteta, no i ti uweli4awa naselenieto.Gledaj da ima6 bezrabotica(po-dobre otkolkoto da ne rabotjat njakoi wa6ni sgradi, nali:-))). No wnimawaj kato stigne6 do grand insulae, za6toto sledwa6tijat upgrade e small villa, koeto pobira samo 40 izrod4eta!Ta gledaj da ima6 bezrabotica - twa e cakata, a posle kato stigne6 do luxurious villa naprawo 6te se zatrupa6 ot pari...:-)))

Тема Re: Caesar 3, HELP!!!нови [re: Maximus]  
Автор deckoff (новак)
Публикувано24.06.01 01:20

2 доуточнения :
Първо , ако прекалиш със яката заплата Императора почва да ти се сърди , щото си се правил на мого важен . А и парите за заплата идват от парите на града...
2. В small villa изродите не само че не са малко , ами са вече аристикрация - т.е не щат да бачкат , тяхното мами .
Що не пробваш Zeus - от същите автори , но голяма част от недосмислиците на Ceaser са избегнати . Не че и Ceaser ne e супер.

Up the Irons

АвторDVA (Нерегистриран)
Публикувано26.06.01 02:16

Iskam da ti kaga che az sam edin profesionalist na tezi igri kato Cesar3 Pharon Zeus i tai natak. Nad meniuto za stroene ima edna ikonka s niakakvi si zasedateli ili malki chovecheto kakto iskash gi narichai. gogato kliknesh tam ste ti se poiavi edin prozorech v koito shte vidish vsichki Neobhodimi informachi za tvoia badesh grad.
Ot dolu ima malki ikonki na koito smeniash temata na koiato proveriavash. Tam priabva da ima i finansovo pougenie. Ho, triabva da si postroila senata i tax centari na vsiakade po gradada.
Ako imash novi vaprosi ili ishkash da uznaesh nehsto poveche za niakoia igra pishimi.
Moga da ti otgovoria na voprosi na 70% ot igrite koito sashtestvuvat. (az sam i kolectioner i profgesionalist po tazi tema).
Pishi mi na d_vassev@mailcity.com.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.