|
Тема
|
Постъпковите стратегии.
|
|
Автор |
vvv () |
Публикувано | 23.09.99 22:52 |
|
много ме измъчва един въпрос. Коя е по-добра : Civilization или Heroes Of Might And Magic ?
или може би Master Of Orion ?
или Capitalism ?
напоследък нищо ново като концепция. как мислите ? дали вече са се изчерпали идеите за игри?
кажете някоя нестандартна и интересна игра (стратегия разбира се).
| |
Тема
|
Постъпковите стратегии.
[re: vvv]
|
|
Автор |
Zak () |
Публикувано | 24.09.99 14:44 |
|
Едва ли са се изчерпали идеите за игри. Просто финансово много по-изгодно е да се разработят всички възможни сценарии на една стратегическа игра, отколкото да се създаде нова.
Например : Civilization I -> Civilization II -> Civilazation (Call to Power) -> Alpha Centauri -> Civilization III (project) са варианти на една и съща игра, създадени от три фирми.
За Panzer General да не говорим - там са 7 разновидности.
Ако ти харесва Heroes of Might and Magic, пробвай XCom-Apocalypse.
Тръпката е почти същата, само дето XCom e няколкократно по-сложна като стратегия.
Zak
| |
Тема
|
Постъпковите стратегии.
[re: Zak]
|
|
Автор |
Snake () |
Публикувано | 25.09.99 18:37 |
|
Виж Jagged Alliance 2. Според мен това е най-добрата походова стратегия за 99.
| |
|
Отдавна чакам да се появи нещо по-добро от Цивилизацията. Уви, никаква надежда на хоризонта ;_)
| |
|
Вярно! Jagged Alliance 2 е велика игра, каквато впрочем беше и версия 1. Но все пак Heroes of Might and Magic и 2 и 3 я бие и то главно, заради играта по интернет...Силно се надявам да пуснат JA2 и за мрежа, но дори да стане, то играта няма да е същата...
| |
Тема
|
Постъпковите стратегии.
[re: vvv]
|
|
Автор |
redstar () |
Публикувано | 07.11.99 18:51 |
|
По добре си земи Civilization! Става ли да ми пратиш един E-mail в който да пишеш на колко години си!? Моля те! E-mail:redsta_r@dir.bg
| |
|
|
|
|