Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:43 14.11.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Към мосю Вандом и Жоро левскаря  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано14.08.12 22:32

Драги летописци, бихте ли опреснили отслабващата ми памет с точния резултат, с който се гаврихме с перушината на "Колежа", ставайки шампиони за 24-и път в историята си?

Беше през 2006 година.

Редактирано от jdefoe на 14.08.12 22:33.

Тема Re: Към мосю Вандом и Жоро левскаря [re: jdefoe]  
Автор Гoнзo (Гладиатор)
Публикувано14.08.12 22:58

Ми аз доколкото си спомням , ги скубнахме малко 1:2 . Ама пък 2008 ядоха голям бой на Герена . Скромно ги пребихме с 6:0

Автор El Capitan (vengeance)
Публикувано14.08.12 23:05

Кур за вас говеда!

Ето такъв беше резултата...

Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано15.08.12 00:31

Автор Vendome (Duke)
Публикувано15.08.12 00:50

Гол разлика мисля, ама колко точно, не помня.

Автор Suprs (старо куче)
Публикувано15.08.12 01:17

Адаш, не съм от гореспоменатите статистици, но държа да споделя, че бях на този мач, в който се изгаврихме с жълтурите и празнувахме титла насред така наречения колеж

Ако си спомням правилно самият ГОНЗО ги наказа тогава за пореден път, ама за това не съм съвсем сигурен, може и да бъркам.

А иначе интересен факт е, че след две години чорбата също станаха шампиони на тоя стадион. Тогава имаше някакво наказание и мачът се игра пред празни трибуни, ама част от дучетата пътуваха за да отпразнуват титлата в Пловдив. Разказвали са ми, че след мача се събрали отбора и феновете в някакво крайпътно заведение да празнуват. Великият Лупи казал на феновете: "Момчета, станахме шампиони, празнувайте, пийте, яжте, поръчвайте каквото искате". Поръчали те както си трябва и накрая като дошла сметката дучето я занесъл на Лупи. Той си извадил портфейла и казал: "еми...имам 16 лева в мен", та се наложило Пената и Велизар (май) да плащат сметката

Тема Re: Към мосю Вандом и Жоро левскаря [re: Suprs]  
Публикувано15.08.12 01:27

Чшшшш кво значи за ПОРЕДЕН път бе ало, тва да не е са прасетата...

Тема Re: Към мосю Вандом и Жоро левскаря [re: El Capitan]  
Автор Suprs (старо куче)
Публикувано15.08.12 01:39

Принципно приемам забележката :) А иначе не знам колко гола има срещу вас ГОНЗО, ама се сетих за един мач дето ви вкара и го замериха с бутилка вода от публиката - той я хвана, отпи от нея и я хвърли обратно

Тема Re: Към мосю Вандом и Жоро левскаря [re: Suprs]  
Автор Vendome (Duke)
Публикувано15.08.12 07:35

Това да не е същия мач, където им показваше знаци, че ги чака Б група?

Тема Re: Към мосю Вандом и Жоро левскаря [re: Vendome]  
Публикувано15.08.12 11:09

Което още веднъж иде да покаже кво гробище за таланти сте и как от едно нормално,възпитано,кадърно момче може да направите Рензо.....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.