|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Браво машини!!!
|
|
| Автор |
GAMEN4O (пристрастен) |
| Публикувано | 19.06.11 16:53 |
|
|
Днес показахме класа и заслужихме мястото си на баража и въпреки манията за величие на някой хора в черно заслужаваме да играем в А група и се надявам следващата седмица да го докажем!!!!
| |
|
Тема
|
Re: Браво машини!!!
[re: GAMEN4O]
|
|
| Автор |
Dakota (erotoman) |
| Публикувано | 19.06.11 17:16 |
|
|
Едно виртуално наздраве и от мен. Браво на всички! Въпреки 32-градусовата жега, всеки се раздаде на 100% и резултатът е налице.
Каквото и да стане на баража, показахме, че играем много по-добър футбол от този, който демонстрирахме , така че единственото, което ни остава е да се забавляваме на терена.
П.П.: Ицо, време е да пуснеш План 2011 в действие и да активираш тактическото ни оръжие, с кодово име Д - А - Н - И.
Редактирано от Dakota на 19.06.11 17:43.
| |
|
|
|
Всичко си идва на мястото! Остава един мач, в който да вкараме повече голове от противника...а те са далеч от най-резултатните отбори в А група.
| |
|
|
|
Хаххаха, евала Дакота, ти кво извади!
Ама нема такъв състав:
Вратар : Пламен Пиндраков от Меридиан мач, безрасъден
Десен бек: Виден столичен шанаджия, без присъда
Централен защитник: Цеци, убиецът на аматьорски футболисти, най-грубият играч в лигата евър
Лев бек: Паоло Малдини
Дефанзивен: Скарфейс, бившо фуболистче, един малкото от лигата плюл в лицето на съдия
Лев халф: Подобие на Пецата
Десен халф: Подобие на Ивчо
Лек нападател: Цаци, виден столичен шанаджия, с присъда
Централен нападател - мечта: Гонзо!!!
Бахти колко тъжен мач откъм футбол, едвам го изгледах. Но ми напомни колко малко сме от отбора преди 4 години и с оглед на изиграните минути оттогава на Дакота, Ивчо и Гонзо мисля еднолично печеля класацията за играчът в момента с най-много изиграно време за футболния отбор на Дир.БГ!!! Уау!!!
Редактирано от Petko CSKA на 19.06.11 18:32.
| |
|
|
|
Ето нещо по-надъхващо:
| |
|
|
|
Надъха ме за следващите 2 години направо. Сега що няма кой да запише някой мач? Аре успех другата седмица ще ги смачкаме убеден съм
| |
|
|
|
а какво ще кажеш за това?
whocaresifmyspacebarisnotworking?!?
| |
|
|
|
Ако Станислав няма да може да играе. Тали ще бележи
| |
|
|
|
Иначе този мач го изиграхме много правилно. Май това ни е тактиката, първо с дълги подавания и второто започваме пасове по земя и противника се бърка .
| |
|
|
|
Схемата, където Тали е гюме е печеливша...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|