|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
честито , ама дали
|
|
| Автор |
KlLL HRlSTOLOFF (bullet him !) |
| Публикувано | 06.07.09 15:36 |
|
|
прекрасен изборен резултат !
перфектен дори
гласувах за ГЕРБ като до последно се колебах между тях и СК , но изглежда натежа разочарованието от безогледната разпродажба и приватизация на държавата по времето на синьото управление....
ГЕРБ нямат негативи на този етап, което се оказа единствената причина да спечелят гласа ми...
само че е прекалено рано за честитки
сега е време за работа
много ЯКА работа
образованието и здравеопазването плачат за реформи
а една нация като е тъпа и саката, не можеш да очакваш от нея да работи за държавата си, респективно за себе си
ужасно много работа чака новото правителство
ужасно много работа ни чака и нас - младите и способни хора
дано успетя да изнамерят ГЕРБ необходимия кадрови ресурс, който може да се справи с предизвикателството да посее зрънцата на цветята, които ще позволят на тази държава от тресавище , да се превърне в красива градина до 10-20 години ....
прав е ББ ,че генетичния материал е лош ...голяма част от днешните млади са едно мъртвородено чалга-поколение , а старите са твърде уморени и отчаяни....
това е най-сериозния проблем сега ! глобално
другия проблем, регионално е, че отсега още забелязвам жадни за власт откровени олигофрени в партийната иммструктура в Пловдив ....
Които НЕ ТРЯБВА да получават ръководни управленски функции ,защото всичко ще е напразно .....
и това не е само в Пд, сигурно има във всяка българска община .....
надявам се да са опитни ченгета по върховете, за да се опазят от особено оапсните паразити по долните етажи на пирамидата....
както и да е..
дързост, кураж и здрави мадури желая на всички
ще ни трябват !
| |
|
|
|
за първи път България ще има криминален престъпник за премиер. Не говорим за далавери, източване на пари и пр., а за пряка връзка с групировки и предполагаемо участие в убийства. На печелившите - честито
Още веднъж отзад
| |
|
|
|
чакай и аз като Vendome да попитам
ще ни предоставиш ли някакви факти , присъди , дела и т.н. в подкрепа на твърдението си, или ще говорим само празни приказки...
не ББ , ами и марсианец съм съгласен да ни е премиер , пред алтернативата на Доган, Сергей или испанския плъх....
нкой не е цвете за мирисане в политиката , просто България избра по-малкото зло, това мисля аз
| |
|
|
|
и преди бойко държавата беше най-голямата мафия. той е просто продължението й.
| |
|
|
|
чети книгите на Калчев и Стоев
| |
|
|
|
наизуст говориш
дай малко кредит на доверие
когато имаш ново гадже, не се питаш колко патки е излапала преди да тръгне с теб, нали ..
почваш на чисто
айде да видим сега ..ако за 1-2 години се издъни яко , да го духа
ама още в началото с негативизма ...не е конструктивно някак
| |
|
|
|
Мангалесте, знаеш ли поне , проста кофа лилава?
| |
|
|
|
насраните мишоци, покрили се през цял океан , да мълчат....няма чуваемост
ела ми кажи "мангале" на една ръка разстояние, да видим после в колко кашона ше те събират
| |
|
|
|
Това за гаджето си е точно на място. А и никога няма да разбереш.
Важното е да ти го лапа твоя.
| |
|
|
|
надявам се да е някакъв гаф и да не го мисли наистина!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|