Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:02 08.12.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема По-слаб мач не бях гледал от години!нови  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано08.08.07 07:51

Не знам на какво се дължи но това вчера просто не беше Левски, отвратително слаб мач, слаба тактика и предварително предали се футболисти.
С 15 минути смислена игра за 2 мача не се ходи в Европа, това и децата го знаят.
Финландците не са нищо особенно, с физика и тактика само футбол не се играе, грешаха повече от среден наш отбор, лошото е, че Левски даже и ганкиното не играха

И това не е само до селекция, контузии и схеми.
А липсата на късмет няма и да я коментирам, на късмет не трябва да се разчита.

Welcome to the real world!

Тема Re: По-слаб мач не бях гледал от години!нови [re: Mopфиyc]  
Автор Alabao13 (скепсис)
Публикувано08.08.07 07:54

А Борат що не щя да коментира? Щеше да е интересно...

Дяволът е в детайлите

Тема Re: По-слаб мач не бях гледал от години! [re: Mopфиyc]  
Автор Penn Koff ()пират()
Публикувано08.08.07 08:27

имаме проблем с кондиционната подготовка. не е нормално всеки сезон да го започваме с по 50 контузени. просто не е нормално. другия проблем е, че просто в атаката няма идеи. това е. без конкуренция- заеби. какво ще мотивира бардон примерно или домовчийски? от какво да се притесняват? че някой ще им вземе мястото ако не играят добре? кой? ами валери ако се контузи кво прайм? пак ли йовов ще е таран?

с идването на рабех дефанзивно закърпихме нещата, но офанзивно сме като играта на мечо- на приливи и отливи, както тръгне... а последните мачове, дето гледам май сме предимно на отливи, един голяяяям отлив.

а като споменах рабех, малко пресилени ми се виждат нещата- 750 хил. са ненормално много за защитник в българското първенство. струва ми се, че за тези пари можехме да вземем 2, 3 защитници от класата на томашич. или пък един класен нападател.

абе не знам. аз вече от футбол не се интересувам. влекат ме зимните спортове- гигантски слалом, бобслей...

Тема Лошата услуганови [re: Mopфиyc]  
Автор Anfield (ветеран)
Публикувано08.08.07 09:55

на слугинажа в синьо си каза думата.
Този мач едва ли не трябваше да е протоколен. Първия мач се писа че много попречил дъжда.. А снощи попречи байганювщината и то в няколко аспекта.
Не знам какво толкова си му харесвате на Борат, макар и ние в това отношение да не сме по-добре, но този човек докато говореше за Европа, трябваше и да инвестира малко. Атакува се Европа с голобради мароканци.. несериозна работа. Домовчийски има потенциал да се развива, но не тук.. и ако е вярно това за даваните 2.5млн, то постъпката на ТБ си е тарикатлък.. вместо да го продадеш и да засилиш с качество невралгични постове като дупките които биха оставили (и оставиха) Дедо Боре и Топчо..
А Тампере са на нивото на отбор средняк в нашата лига.. тук съм съгласен с теб..
Късмета нямате и право да го коментирате.. просто все някога щеше да ви обърне гръб..

Тема Re: По-слаб мач не бях гледал от години!нови [re: Penn Koff]  
Авторнe (Нерегистриран)
Публикувано08.08.07 10:46

виж сега- кондиционно не знам как сте, но за такива мачове, винаги сте зобили яко, па после ви се е отразявало в първенството, да речем. Ма не е там проблема, не ви куца кондицията и подготовката. В Челси към момента, преди старта на английското имат към 11 човека контузени!!! А там работят едни от най добрите доктори и кондиционни треньори. Въпрос на късмет.

Мое съм цесекарче, ама наистина не вярвах, че тия ще ви отстранят. Значи, това че снощи се скриха вашите играчи, аз го отдавам на синьото ви кардиналче. Знаковата му липса говори много. Па не е за пръв път, да прави бойкот на собствения си отбор. На прима виста се сещам как изгони Гочето след мача в Смолян

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.