Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:03 08.12.25 
Футбол
   >> Футбол
*Кратък преглед

Тема Според мен ЦСКА няма да имат конкуренция в Българинови  
Автор ALEX_D_GREAT (========>ВЕЛИК )
Публикувано06.08.07 09:48

Армейците показаха добра , раздвижена игра на мача с византийците. Неи е откритие за Българския футбол и Бардон спокойно може да му прави федербалки. Гарсес предвещава счупен кръст на лилипутковци като Тропчо. Зе Руи искам да го напука от Халите и на Урсула. Велизар макар че се лигави малко повече от необходимото играе с много акъл. Удоджи е все по - амбициозен и готов да канибалства с говеда. Йордан Тодоров е зле, но с такъв отбор дано се професионализира малко. Илиев му е гадно , щото е расист и негрите вече са прекалено много за кьотек. Личи си , че не му е комфортно - да бяга в Дуисбург. Холандеца е непробиваем. Заедно с Тунчев и Котев няма да дадат шанс на Български лайна като куция кон Домовчийски , дето струв 10000 000000 00000 евро. В центъра Янчев не греши толкова като преди. Стабилен е. Говеда , очертава се доста сериозно аналене. Време е за 7:0. Тогава тия от вас които могат да се срамуват , ще се самоубият , и ще останат само мангалите. Без никакъв майтап - на мача Подуене - Литекс 40 процента от публиката ви беха мангали. Аз мислех , че това е преувеличено , но вие наистина сте си мангалски отбор ве мама ви дееба !

Как не ви е срам, бе ? И върнете името на Апостола. Стига сте срамили великия Васил Иванов Кунчев.

САМО ЦСКА !

31!

Тема Сфиньо простанови [re: ALEX_D_GREAT]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано06.08.07 10:08

Да го духаш на тия мангали дето се са ти в устата

Ако до дербито не ви закрият барабар с Кремиковци, ще си говорим пак прасчо

Welcome to the real world!

Тема Re: Според мен ЦСКА няма да имат конкуренция в Българинови [re: ALEX_D_GREAT]  
Автор Edward (The king)
Публикувано06.08.07 10:24

Забелязвам, че пак си в мензис. Тая тема нали знаеш, че есента ще си я вдигаме, както много други през тази година.

Тема Re: Според мен ЦСКА няма да имат конкуренция в Българи [re: Edward]  
Автор Penn Koff ()пират()
Публикувано06.08.07 11:12

абе трай си бе! сега ще я затрие като темата с екраните 4х3м. нека цапа да имаме матриал.

Тема Re: Според мен ЦСКА няма да имат конкуренция в Българинови [re: Penn Koff]  
Авторradi (Нерегистриран)
Публикувано06.08.07 11:20

givedca , toia mai vi go nabuta dosta a ! ??

Тема Защо все аз изтървам набутванетонови [re: radi]  
Автор ALEX_D_GAY (========>ШИРОК)
Публикувано06.08.07 11:49

Ооооо ебаси ужаса гаден. Или изтървах когато го е набутвал или не съм усетил тънката чурка или просто съм си широчък.

Тема Re: Според мен ЦСКА няма да имат конкуренция в Българинови [re: ALEX_D_GREAT]  
Автор Zulu_lz_Kulu (добре познат)
Публикувано06.08.07 23:09

тебе съм те признал за невероятен разбирач на футбола - е и миналата година как ги позна нещата само - да ти завиди човек

Купената титла, после връщане - всичко позна

Тема Re: Според мен ЦСКА няма да имат конкуренция в Българинови [re: Zulu_lz_Kulu]  
Автор btr (Луд за връзване)
Публикувано07.08.07 09:43

Абе най-важното от пейзажа на Гейарена го е схванал човека:
Куци сини говеда се правят на футболни евроидиоти пред погледите на
десетина хиляди надрусани с лепило подуенски циганета

Всеки народ заслужава царя си

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.